2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
به من چه  جهیزیه با اون بود

حقته پسر فامیل ما باشی

ما اصلااااا رسم نداریم دختر جهاز بده

از دم باید پسر بگیره

همه پسرعموهام خودشون جهاز گرفتن 

داداشمم ک ازدواج کنه خودش باید جهاز بگیره 

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم راهنمایی در این مورد داری برام 

گلم اگه ناراحت نمیشید یه موسسه خیریه هست تو تهران لوازم بهتون میده مثلا یخچال ساده و تلوزیون قدیمی بردارید اونارو بفروشید.. فکر کنم یه تیکه میده با رخت خواب

گرفتم  ۴ سال پیش ولی با این تورم چی مگه میشد بخری

واقعا سخته میدونم

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
گلم اگه ناراحت نمیشید یه موسسه خیریه هست تو تهران لوازم بهتون میده مثلا یخچال ساده و تلوزیون قدیمی ب ...

یعنی چطوریه 

قسطی میدن جهیزیه یا؟

یا منظور اینه همینطوری میدن؟

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
یعنی چطوریه  قسطی میدن جهیزیه یا؟ یا منظور اینه همینطوری میدن؟

فکر کنم یک مقدار پول میگیرن برای کمک مجدد به خیریه ولی میصرفه باز فردا برات سوال میکنم میگم دقیقا. اقساط هم میکنن هرچی بخواید...