2777
2789
عنوان

آزار جنسی تو تاکسی میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6137 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول دانشگاهم خوش حال و خندان موقع برگشت به خونه تاکسی سوار شدم راننده رو میشناختم بسیار ادم با شخصیتی بود رفتم جلو نشستم یهو دیدم ( یه چیزی از پشت خورد به باسنم) ۶ متر پریدم از ترس فکر کردم توهم زدم دیدم پسره ی بیمار دستشو میاره جلو برگشتم با کیف زدم تو صورتش

حالا ترسیده رنگش شده مثل گچ انتظارشو نداشت 

راننده وسط یه کوچه ای که اصلا ماشین گیر نمیومد پیادش کرد ☺️ هرگز سکوت نمیکنم که همچین فردی بره سراغ بقیه 

طرف یه کارتشو داده به مامانم گفته بخچال درست میکنم مامانمم ساده فک کرده این واقعا تعمیر کاره الان ...

خوب دیگه مستقیم برید شکایت کنید 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

ببین فک کنم مامانت روش نشده کامل تعریف نکرده،یعنی در ماشینو قفل نکرده بوده راننده؟ مامانت راحت خودشو انداخته پایین چیزیش نشده؟ حتما حتما پیگیری کنید پدرشو دربیارید،ولی به داداشت نگین خون راه میفته

اینم واسه اون افرادی ک میگن اگه چادر سرت کنی کسی جرات مزاحمت نداره 🙂🙂🙂

با چادر از صدتا مزاحمت میشه مثلا دوتا، این دو مورد هم کلا مرد هم دم دستشون باشه بهش تعرض میکنن، ربط به جنسیت هم نداره حتی

الان همش گریه میکنه میشه بگید چطوری ارومش کنم خودم جول کردم اصلا دست و پام میلرزه

برید شکایت کنید، کارتشم که دارین

عجب ادمای روانی ای پیدا میشن

به داذشت نگو یه وقت نیره بلایی سر مرده میاره دردسر میشه

فقط شکایت جواب میده

به داداشت نگو خطرناکه ولی حتمااااا برید ازش شکایت کنید کارتشو که دارید ولی بازم سعی‌کن داداشت‌نفهمه

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
با چادر از صدتا مزاحمت میشه مثلا دوتا، این دو مورد هم کلا مرد هم دم دستشون باشه بهش تعرض میکنن، ربط ...

بله درست میفرمایید 

شواهد کاملا گویاست 😁😁

درخواست دوستی ندین لطفا🌸 من مادر سیندرلا هستم و البته مادر زن شاهزاده 😁