2777
2789
عنوان

آزار جنسی تو تاکسی میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6137 بازدید | 88 پست

عزیزم این آدم‌های عوضی مریض رو تا جایی که میشه باید کم محلی کنید. کاش باهاش دهن به دهن نشده بودند. اصلا انگار دیوارن. البته اگه طرف راننده بوده، بکم سخت میشه. بازم خدا رحم کرد.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی به داداشت نگو،خودت اول زنگ بزن پلیس مشورت کن که چیکار کنی،اگر دیدی خیلی کار اداری داره دیگه ناچار به داداشت بگو که کارای اداریشو انجام بده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
کی گفته از جلو نمیتونه؟ نمیتونه دستشو ببره پشت؟ نمیتونه برگرده رو به عقب مسافرو لمس کنه؟

نه .در حدی نمیشه جا چنگ و دست رو بدنت بمونه

زودی خودتو پرت میکین یا میری میچسبی به در

یا موهاشو از پشت میکیشی

توروخدا شکایت کنید یه وقت بلایی سر یه زن یا یه دختر دیگه نیاره بذارین شناسایی بشه 

اولش به عنوان تعمیر کار کارتشو داده

ولی شماره خودش نیس

هیچی مداریم ازش

مصلن من دوماهمه :>>>
نه .در حدی نمیشه جا چنگ و دست رو بدنت بمونه زودی خودتو پرت میکین یا میری میچسبی به در یا موه ...

ادم درباره موقعیتی که توش نبوده اتقد با اطمینان نظر نمیده

اول اینکه ادم شوکه میشه اولش هیچ حرکتی نمیتونه بزنه

دوم اینکه وقتی دستتو به زور بگیره تو دستتو بکشی جای خنج روش میمونه چه جلو باشه چه عقب

ینی تو وقتی جلو میشینی دستت به عقب نمیرسه؟

هدفتو نمیفهمم از این حرفا

مصلن من دوماهمه :>>>
ادم درباره موقعیتی که توش نبوده اتقد با اطمینان نظر نمیده اول اینکه ادم شوکه میشه اولش هیچ حرکتی نم ...

هدفم؟؟؟؟وای ک من چه هدف بزرگی دارمممم

میگ مادرم ترسیده خودش احتمال داده ی چیزاییو نگفته.

باشه من هدفمندم اینقد رو هدف من ریپلای نکن😶😐