2777
2789

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

پشما*م

آشنا پیدا شد؟ شناسایی شدی؟ 

@نی_نی_یار_5  

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشما*م آشنا پیدا شد؟ شناسایی شدی؟  @نی_نی_یار_5    

نه دیروز یه تاپیک زدم که عشق سابقم ازدواج کرده. هیجانی بودم تاپیک زدم 

شوهرم گوشیمو گرفت تاپیکه رو دیده

⁦ ⁦❤️⁩میشه یه صلوات مهمونم کنی؟⁦❤️⁩
نه دیروز یه تاپیک زدم که عشق سابقم ازدواج کرده. هیجانی بودم تاپیک زدم  شوهرم گوشیمو گرفت تاپیک ...

دیگه دیده فایده نداره پ😐

@نی_نی_یار_5  

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چجوری دا ه زندگیت از هم میپاشه که باید بترکی @نی_نی_یار_3    

دیروز یه تاپیک زدم که عشق سابقم ازدواج کرده

شوهرم گوشیمو گرفت تاپیکه رو دیده

البته بعدش گفتم گزارش زدن ترکید

اما دیده

می‌خوام کلا برم مدرک نداشته باشه

چجوری دیده. شوهرمن تو این سایتم بیاد نمی‌فهمه تاپیک مال منه یا نه

مشکل از مرورگر منه😣😣😣

میری گوگل آخرین صفحه ای که بودی رو باز میکنه برات