2777
2789
عنوان

اسپری آب برنج

431 بازدید | 16 پست

سلام

کسی میدونه اسپری آب برنج برای مو و پوست رو چجوری باید درست کنم.؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

سه تاقاشق برنجو بریز تو اب زیرشو کم کن بزار اروم بپزه تا برنجا له بشه ،بعد ابشو صاف کن و استفاده کن

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری که نه چون همون موقع باید استفاده کنی نباید بمونه

چرا نمونه؟

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

برنج رو که میخوای آب کش کنی آبشو نریز دور نگه دار بریز توی ظرف شیشه شویی که تموم شده .به همین راحتی .

سعی کن برنجی که میخوای آبکش کنی از این تقلبی ها نباشه 

صمدِ سر به راه هستم. (کاربر خانم)
اسپری که نه چون همون موقع باید استفاده کنی نباید بمونه

تو یخچال هم نباید نگه داشت؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

سه تاقاشق برنجو بریز تو اب زیرشو کم کن بزار اروم بپزه تا برنجا له بشه ،بعد ابشو صاف کن و استفاده کن

مرسی عزیزم

برنج بزار سه چهار ساعت خیس بخوره سه چهار قاشق بعدش اب بریر بزار بجوشه برنجا ک باز شد ب اصطلاح از ...

ممنونم گلم

برنج بدون روغن و نمک ک داره میجوشه تو اب بجوش ک اومد ابشو برمیداری میریزی رو موت خشک ک شد میشوری ال ...

مرسی عزیزم

برنج رو که میخوای آب کش کنی آبشو نریز دور نگه دار بریز توی ظرف شیشه شویی که تموم شده .به همین راحتی ...

ممنونم عزیزم