2777
2789
عنوان

میشه با سیب کیکمو تزئین کنم؟

122 بازدید | 17 پست

من اولین بار هست خودم کیک درست میکنم

و یه کیک زعفرانی ساده هم هست بدون فر

برای تزئین چیزی ندارم.  فقط سیب

چطور باهاش تزئین کنم؟  خام باشه مشکلی نداره؟  کیک بد مزه نمیشه؟  

الان مواد کیکم آماده هست فقط باید بریزم تو قابله

نیازی هست سیب رو وقتی یکم کیک گرفت بچینم که بپزه؟  

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 

سیب رو کمی نیم پز کن با نبات بعد وقتی مایه کیک رو ریختی تو ظرف سیب ها رو بچین روش و روشون دارچین بپاش و بذار تو فر

عالی میشه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب رو کمی ابپز کن با نبات بعد وقتی مایه کیک رو ریختی تو ظرف سیب ها رو بچین روش و روشون دارچین بپاش ...

عزیزم الان نه نبات دارم نه دارچین نه فر😄 داداشمم خونه نیست بفرستم بره بگیره

تزیین نکن خب  یا یذره شکلات آب شده آخر سر بریز روش  سیب من یه بار ریختم خوشم نیومد

اره منم فکر میکنم جالب نمیشه

راستش این کیک رو دارم برای جسن تولد عروسک آبجیم می پزم سوپرایزش کنم. عاشق عروسکشه😄😍  دوست دارم یه کوچولو خوشگل باشه

شکلات هم ندارم 

مزه‌ی کیک زعفرونی اصلاً با سیب خوشمزه نمیشه، شایدم من دوست نداره

بعد از پخت با پودر قند تزئین کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم الان نه نبات دارم نه دارچین نه فر😄 داداشمم خونه نیست بفرستم بره بگیره

نبات نمیخواد

ابپز هم نکن

سیب رو بچین روی کیک کمی شکر روشون بپاش و بذار رو گاز !

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
مزه‌ی کیک زعفرونی اصلاً با سیب خوشمزه نمیشه، شایدم من دوست نداره بعد از پخت با پودر قند تزئین کن

ممنون که گفتی گلم.  منم به همین فکر میکردم