jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 عنوان چیکار کنم من 180 بازدید | 23 پست دخترا من تا باد میخوره از نوک انگشتام گرفته تا کل بدنم سرم گردنم درد میکنه ۴۳ روزه زایمان کردم خیلی درد دارم میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون 1400/07/06 | 16:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 کسی بوده مثل من باشه؟ میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 بعد زایمان خوب استراحت نکردی مگه؟؟؟؟ چرا ولی کلا جلو پنجره بودم بخاطر گرما زدگی پسرم میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 هو الشافیبرو پزشک سنتیاحتمالا ضعیف هستی کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8920 چرا ولی کلا جلو پنجره بودم بخاطر گرما زدگی پسرم وایی پس برای همونه مامان من همیشه میگه جایه کسی ک تازعه زایمان کردعه بابد گرم باشه استخون هاهوا نگیره (مثال هایه خانم هایه قدیمی هست دقیقن نمیدونم یعنی چ ولی و....)خدایی نکرده گریه نکنه مژه هاش میریزه زیاد حرف نزنه سرش هوا بر میداره سر دردمیشه و......تا میتونی زیاد کار نکن چیز گرمی بخور یواش یواش خوب میشی بخاطر زایمانه زایمانت طبیعی بود؟؟؟
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 وایی پس برای همونه مامان من همیشه میگه جایه کسی ک تازعه زایمان کردعه بابد گرم باشه استخون هاه ... نه سزارین بودم عزیز پس من چیکار کنم توروخدا یعنی دگ خوب نمیشم؟ میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 هو الشافی برو پزشک سنتی احتمالا ضعیف هستی ابجی طب سنتی کاردون نمیشناسم رفتم ی چی داد ک مربوط نبود اصن میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8920 نه سزارین بودم عزیز پس من چیکار کنم توروخدا یعنی دگ خوب نمیشم؟ خب پس همونی هست ک گفتم چیز مهمی نیس اصلا نکران نباش چیزایه گرمی زیاد بخور استراحت کن یواش یواش خوب میشی اگه خدایی نکردعه خوب نشد برو دکتر
reyhan2019 عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 4162 ابجی طب سنتی کاردون نمیشناسم رفتم ی چی داد ک مربوط نبود اصن بدنت سرد شدهباید بدنتو گرم کنیاثر اون دارو بی حسی ک بهت تزریق کردنم هست
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 خب پس همونی هست ک گفتم چیز مهمی نیس اصلا نکران نباش چیزایه گرمی زیاد بخور استراحت کن یواش یوا ... ابجی تروخدا میشه از مامانتون بپرسید قدیمیا خوب بلدن میشه بپرسید چیکار کنم خوبشم گرمی زیاد میخورم فایده نداره میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 بدنت سرد شده باید بدنتو گرم کنی اثر اون دارو بی حسی ک بهت تزریق کردنم هست چیکار کنم خیلی وضعم خرابه بخدا دگ انقد درد دارم افسردگی گرفتم میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
reyhan2019 عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 4162 چیکار کنم خیلی وضعم خرابه بخدا دگ انقد درد دارم افسردگی گرفتم اول اینکه اروم باش همین استرس بدتر میکنهدوم اینکه خرما و عسل مصرف کنمغزیجات مصرف کنشبا میخوابی کلاه بزار سرتجورابم بپوشی طب سنتی معتبر و درست درمونم برومن میدونم چیا بخوری ک بدنت گرم شه اما چون شیر میدی هرچیزی نمیتونی بخوری باید با مراعات باشه
jingiliam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 اول اینکه اروم باش همین استرس بدتر میکنه دوم اینکه خرما و عسل مصرف کن مغزیجات مصرف کن شبا میخوابی ... ابجی بخدا همه رو میکنم ولی اصن خوب نمیشم من این شهر تازه اومدم اصلا نمیشناسم طب سنتیاشو میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون