sonamiiiiiiii مدیر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 عنوان همه بیان ...🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست خشگلا سلام .....بچه ها شده تو اوج ناامیدی به حاجتتون برسین ؟دلم یه معجزه میخواد ... قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !! 1400/07/06 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 چشم ... 💚 مممنونم مهربون قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 ان شاالله دلت شاد بشه و معجزه رو ببینی عزیزم التماس دعا همچنین برای شما ..انشالله قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35073 یه دنیا ممنون ...همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه بهترین ممنون همینطور برای خودت....امیدوار باش خدابزرگه ناامید نشو ....از هرچی ناامیدت میکنه دوری کن.... .....
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 ممنون همینطور برای خودت....امیدوار باش خدابزرگه ناامید نشو ....از هرچی ناامیدت میکنه دوری کن.... چشم عزیزم ...۱۲۴۰۰۰صلوات نذر کردم ...اما هرچی جلوتر میرم انگار از خواستم دور میشم و این ناامیدم میکنه قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
ماهگل00 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35073 چشم عزیزم ...۱۲۴۰۰۰صلوات نذر کردم ...اما هرچی جلوتر میرم انگار از خواستم دور میشم و این ناامیدم میکن ... ن ناامید نشو ......میرسی انشالله .....
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 ن ناامید نشو ......میرسی انشالله انشالله مرسی عزیزم،❤️ قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!