2777
2789

بیایین من تجدبه هامو میگم نتیجه ای که گرفتمو میگم شماهم تجربه هاتونو بگین ببینیم آیا واقعیت داره یا نه.

آزاده نامداری یه جا میگفت همیشه میگفتم تو فلان سن میمیرم اینا حرفش دقیق یادم نیست ولی خب تو این مایه ها بود و فوت کرد....یه خانومی ب دکتر هلاکویی میگفت از بچگی چادر سیاه سرم میکردم و تو عالم بازی تک نفره برای شوهرم که فوت کرده عزاداری میکردم و بعد ازدواجم شوهرم جوانمرگ شد و من واقعا عزاداراشم الان .....یه خانوم خوب که مرحومه شدن تو همین نی نی سایت نوشته بود که برادر شوهرم سرطان مغز گرفت خونه ما بود خیلی ناراحتش بودیم من همیشه تصور میکدم الان برادر شوهرم چجور تحمل میکنه خدایا کاش میدونستم دورنش چخبره طفلکی چی میکشه !.....زن رضاپهلوی برنانه سمت نو میگفت همیشه کنجکاو بودم بیماران سرطانی چجور زندگی میکنن حالشون چطوره و اینا الان مبتلا شدم خوبه ک فهمیدم چطورن !....خود من همیشه دنبال ادمهای متفاوت بودم ک ببینم چطور زندگی میکنن چطور بر مشکلات پیروز میشن مثلا یه بیمار روانی برام خیلی جالب بود یا یه کسیکه دست و پا نداره یا دراثر بیماری یا حادثه دست و پاشو از دست داده یا کسیکه صورتش اسید پاشیدن الان حالش چطوره خودمو خیلی جاشون میذاشتم و دعاشونم میکردم همیشه هم ترس از سکته کردن و فلج شدن و محتاج دیگران بودن میترسیدم ک رفتم کلاس خیاطی و قبلشم چون گردگیری خونه خودمون مثلا مبلهارو تنهایی میکشیدم خودم تو ی روز چند تا فرش و پتو اینا میشستم و تو خیاطی هم وسایل استاندارد نداشتم مبتلا ب دیسک کمر شدم و گردنمم درد میکنه و بخاطر اینکه دیسک کمرم شدت پیدا نکنه دوزانو نشستم اینبار ارتروز زانو مبتلا شدم و بعد ترسیدم نکنه ی جای یگمم درگیر شه ترسیدم ارتروز شونه بگیرم دوماه بود ک ب کمک دستام بلند میشدم و س ساله ک همیشه موقع مطالعه کتاب ب پهلو راست یا چپ درازم و گاهی کتابو میگرفتم بالا سرم چون نشستن کمردرد میاره برام...الان شونه هام دو تا صدا میدن و کمی درد دارن هردو !موندم که ایا واقعا کار قانون جذبه یا من رعایت نکردم و بلا سر خودم اوردم؟؟؟؟

تو حدیث داریم میفرمایند کسی را بخاطر گناه یا گرفتاری و بیماریش مسخره نکن و دلت برایش نسوزد چون سر خودت میاید ..( منظور اینه ک جلو اونکس هی نگیم وای خدا ببین حالا من چقدر ناشکر بودم این طفلی این مشکلو داره ک طرف دلش میشکنه اینکار با مسخره هیچ فرقی نداره ) 

یا یه حدیث دیگه هست که خدا نزد گمان شخص ظاهر میشود یعنی اگر گمان خوب دارد همان میشود و اگر گمان بد به خدا دارد همان میشود و اگر گناهکار جهنم رود به خدا بگوید خدایا گمان من ب تو این بود ک مرا میبخشی ب بهشت میبری پس خداوند میگوید چون گمان نیک داشتی برو بهشت 

ایه قران میفرماید بخوانید مرا تا استجابت کنم شمارو البته این استجابت یه جای دیگه بمعنی دیگه اومده یاد کنید مرا تا یاد کنم شمارا

یه جای دیگه حدیث میفرماید چند نفری کار نمیکردند و وقتی پیامبر خدا پرسید چرا تلاشگر نیستید گفتند ما طبق ایه خدا ک فرموده توکل براوکنید او شمارا بس است و روزی رسان است ما نیز توکل کنندگانیم!پیامبر فرمودند بدون تلاش توکل فایده ندارد و تلاش کنید تا خدا روزی دهد 

یه حدیث هست میگه خابت رو به هکی بگی نفر اول هر تعبیری کنه همون میشه ینی خاب بین اسمون و زمینه تا وقتی تعبیر نشده وقتی تعبیر شد رو سر فرد فرود میاد....یکی خاب دید یه بیمار لاعلاج فوت کرده گذاشتنش خونه خودش تو اتاق درم قفل کردن ولی صدای اون فکت شده از تو کوچه میاد تو خاب رفتن دیدن اون فرد در حالا دور شدن از خونه با شادی داد میرنه که من شفا پیدا کردم  منم سریع گفتم تعبیرش اینه ک اون بزودی میمیره تو تعبیر خاب اینو نوشتن ولی اون فرد گفت خودمون اولین تعبیرو از ته دل کردیم که شفا میباید ولی چند روز بعد اون شخص فوت کرد

یه تفر دیگه بود بیمار لاعلاج یه جوان بود.مادرش دخیل افتاد ب یه زیارتگاه همه براش دعا میکردن که دو روز مونده به مرگش به مادرش گفت خاب دیدم رفتم همون زیارتگاه اونجا یه صدا گفت صاحب این زیارتگاه بتو شفا نخاهد داد ولی خود خدا چنان بهت شفا میده که عالم انگشت بدهن بمونن ! و اون شخص دوروز بعد فوت کرد انگا شفا دادن خدا فکرکنم یعنی مرگ !

حالا طرفداران قانون جذب میگن دلت برای کسی بسوزه سرت میاد اما ازش حمایت کنی با عشق سرت نمیاد....شبیه حدیثی هست ک نوشتم

جذبیها میگن باید از ته دلت باور کنی بخاهی و تصور کنی همین الان اون چیزو داری و باید در مدار اون ارزوت قرار بگیری تا بهش برسی ...یتی ک پول میخاهی باید تصورش کنی ک داری و بعد بری دنبال یه کار پل دربیار تا بدستش بیاری اینم با حدیث جور درمیاد 

دوستان من بکلی گیج شدم کسی تجربه ای داره کامل توضیح بده لطفا 🌸🌸🌺🌺🌺🌺

خب دنیای ما پر از مداره در مداری قرار می‌گیریم ک فرکانسش رو فرستادیم و تجربه های متناسب با همون مدار توی زندگیمون اتفاق میوفته هر لحظه با توجه تعیین میکنیم تو چ مداری هستیم این واقعیت محضه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی کاش بخونن اخه کاملم ننویسم که نمیشد شما تجربه ای نارین؟ 

بیشتر تجربه های بد . هر چیز بدی فکر کنم فکر کنم سرم میاد 

البته پیش اومده ک ذهنیتم مثبت بوده ولی خورده تو پوزم حتما برا ارتعاشات بد قبلیم بوده . بدیش اینه ک کلا ذهنیت بدی دارم برا همین دعا میگم واقعیت نداشته باشه 

تاپیک تمام رموز قانون جذب رو من از اول تا آخر خوندم نت برداری کردم و اون شد شروع اعتقادم به قانون جذب اساس این قانون شکرگزاری و حال خوبه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون همش تجربه قانون جذبه..صوتی هم هست دانلود کنی

کجا باید دان کنم ؟؟

رایگانه؟؟

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
ولی کاش بخونن اخه کاملم ننویسم که نمیشد شما تجربه ای نارین؟ 

اون بخشی که نوشتین دلت به حال کسی بسوزه سرت میاد تجربش کردم 😔و درمورد فکر کردن و اتفاق افتادن هم متاسفانه خودم راه موفقیتمو بستم به خاطر همین به قانون جذب اعتقاد دارم اما هنوز نفهمیدم چطوری دقیق ازش استفاده کنم😐

خب دنیای ما پر از مداره در مداری قرار می‌گیریم ک فرکانسش رو فرستادیم و تجربه های متناسب با همون مدار ...

راستی ی راهکار خوب دارم برای اون موصوعی ک نوشتی شک کردم اگه خاستین تو خصوصی درخاست بدین راهکارشو بنویسم براتون