حتی شده 20باربری خاستگاری طرفو ببر کافه نگو من تاکی باید پول بدم وقتی قبول میکنی ازدواج کنی این چیزام کنارش هست ... زد و بار بیستم اوکی شدین و خواستین ازدواج کنین طرف تو یادش میمونه بردینش پارک از چشمش میوفتین دخترا شمام قبول کنید چطور از اونور ماهم باید پول میوه شیرینی بدیم اونام وظیفشونه😁 دیروز برای اولین بار یه پسر نامرد که پیر پسر محسوب میشد و من قبلشم نمیخواستم قبول کنمش منو برد پارک 🙂بدون هیچی خاک توسرش فقط... اینجور آدما ریششون گدا زاده س با گلوی خشک برگشتم 🙂(تاپیک قبل گفتم ازش) منم جدی نگرفتمش چون حرکتی میکردم خواهرش آشناس خوب نمیشد رفتم که فقط بشناسم چه بی لولی مرده و مشتی بودنش و خرج کردنش دختره مردم رو ببری و برگردونی دهن خشک خاک عالم تو مخت (ببخشید دوستان کاش اینارو پیام میدادم بهش)😂
اشتباه عنوان زدی باید بنویسی دختر خانما برای خودتون ارزش قائل باشید نیفتید همراه این و اون تو پارک برید سر قرار
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
اشتباه عنوان زدی باید بنویسی دختر خانما برای خودتون ارزش قائل باشید نیفتید همراه این و اون تو پارک ب ...
خدا ازشون نگذره خود من تعجب بودم جلو پارک نگه داشت من شبش سر شوخی به خانواده گفتم این یارو خوبه ببره پارک رفتم فقط قراری بشه و واسطه دست از سرم برداره حسابی هم ازش گفتم به واسطه روشن شه
خدا ازشون نگذره خود من تعجب بودم جلو پارک نگه داشت من شبش سر شوخی به خانواده گفتم این یارو خوبه ببره ...
خیلی بی کلاس و عقب مونده بوده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»