2777
2789

حتی شده 20باربری خاستگاری طرفو ببر کافه نگو من تاکی باید پول بدم وقتی قبول میکنی ازدواج کنی این چیزام کنارش هست ... زد و بار بیستم اوکی شدین و خواستین ازدواج کنین طرف تو یادش میمونه بردینش پارک از چشمش میوفتین دخترا شمام قبول کنید چطور از اونور ماهم باید پول میوه شیرینی بدیم اونام وظیفشونه😁 دیروز برای اولین بار یه پسر نامرد که پیر پسر محسوب می‌شد و من قبلشم نمیخواستم قبول کنمش منو برد پارک 🙂بدون هیچی خاک توسرش فقط... اینجور آدما ریششون گدا زاده س با گلوی خشک برگشتم 🙂(تاپیک قبل گفتم ازش) منم جدی نگرفتمش چون حرکتی میکردم خواهرش آشناس خوب نمیشد رفتم که فقط بشناسم چه بی لولی مرده و مشتی بودنش و خرج کردنش دختره مردم رو ببری و برگردونی دهن خشک خاک عالم تو مخت (ببخشید دوستان کاش اینارو پیام میدادم بهش)😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه عنوان زدی باید بنویسی دختر خانما برای خودتون ارزش قائل باشید نیفتید همراه این و اون تو پارک برید سر قرار 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

پارک که فضای خوبیه بسته به نظر دو طرف داره این قشنگ تره  مشکل تو طرف مقابله بالاخره تو مکالمه یه آب معدنی لازمه دیگه😂 یزیدتو بشر دختر مردمو چه کردی😂😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
پارک که فضای خوبیه بسته به نظر دو طرف داره این قشنگ تره مشکل تو طرف مقابله بالاخره تو مکالمه یه آب ...

بی شرف بود خیر سرش تحصیل کرده ماشینشم شاسی چینی خیلیم به روز بود خیر سرش

بی شرف بود خیر سرش تحصیل کرده ماشینشم شاسی چینی خیلیم به روز بود خیر سرش

گشنه بوده 😂یه چیزی براش می‌خریدی گناه داشت خخ بعضیا این تفکراتو. دارن. هزینه ای هم نداره یه چایی یا یه قهوه و... 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اشتباه عنوان زدی باید بنویسی دختر خانما برای خودتون ارزش قائل باشید نیفتید همراه این و اون تو پارک ب ...

خدا ازشون نگذره خود من تعجب بودم جلو پارک نگه داشت من شبش سر شوخی به خانواده گفتم این یارو خوبه ببره پارک رفتم فقط قراری بشه و واسطه دست از سرم برداره حسابی هم ازش گفتم به واسطه روشن شه

گشنه بوده 😂یه چیزی براش می‌خریدی گناه داشت خخ بعضیا این تفکراتو. دارن. هزینه ای هم نداره یه چایی یا ...

خیلی اشتباه کردم باید دوتا رانی میخریدم نزدیک دکه بود خیلی اشتباه کردم 

خدا ازشون نگذره خود من تعجب بودم جلو پارک نگه داشت من شبش سر شوخی به خانواده گفتم این یارو خوبه ببره ...

خیلی بی کلاس و عقب مونده بوده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»