2777
2789
سلام دوستان، من در به در دارم دنبال دکتر زنان می گردم که مطبش توی شمال شهر باشه، برای بارداری و زایمان، یه دکتر انتخاب کردم ولی پشیمون شدم، یه بار قبلا پیش دکتر مغازه تو بیمارستان ویزیت شدم، از اخلاقشون خیلی خوشم اومدم ولی ضد و نقیض در موردشون زیاد شنیدم. میشه نظرتون را بگید و این که خانومای باردار هر بار تو مطب چقد معطل میشن؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
خانومایی که پیش ایشون زایمان کردن چقدر هزینه زایمانشون شده؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو پسرم.رو پیش دکتر مغازه بودم دکتر حاذق و ریلکسیه یعنی دخییلی به آدم آرامش میده کار لمل و سزارینش حرف نداره..معطلی تو مطب اگه وقت قبلی داشته باشی بین 1-2 ساعت هستش ..ولی از نظر اخلاقی گاهی اوقات یه کم بدخلق میشه که من با وجود اینکه اینو میدونستم ولی چون از کارش راضی بودم دومیم.ام پیش خودش رفتم..ما بیمه نیرو مسلح ایم تو چمران سه ماه پیش 800 هزار دادم
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
تاکیدش رو طبیعیه ولطی من چون اولی رو سز شدم به ناچتر دومی هم سزارین شدم..به نظرم برای یه دکتر مهم تشخیص خوبشه که وافعا ایشون این مورد رو دارن
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
ممنون شکوفه زمستونی، یه سری میگن دستمزد جدا میگیره خانوم دکتر، از شما گرفت؟
میشه بقیه خانومای گل هم نظرشونو بگن؟
سلام خانم دکتر آرومیه ولی بعضی وقتی بی حوصله است من رو به خاطر این که برای سقط گریه کردم خیلی بد دعوا کرد منم دیگه پیشش نرفتم توی بیمارستان فرمانیه و چمران هستن. راستش من مطبی به مرتبی ودسیپلین دکتر مغازه ندیدم . ولی شرمنده باهاشون زایمان نداشتم.
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!