سلام به همه. . چند روز پیش دختر کوچولوم که 2 سال و نیمشه داشت با گوشی باباش کارتون میدید. دویید اومد بغلم گوشی از دستش افتاد برنامه قطع شد به من گفت دوباره برام بذار اومدم بذارم باز گوشی و از دستم گرفت و ور رفت یهو دیدم تو گالری عکساش یه عکس دست یه خانمی روی صورت شوهرمه و زیرش نوشته بماند یادگاری... یخ کردم.... اشکام سرازیر شد... اما چون مهمونی بودیم نتونستم چیزی بگم فقط خیلی آروم گفتم این دست کیه؟ که گفت من چه می دونم. شب که رفتیم خونه ازش پرسیدم این عکس چی بود؟ (عکسو پاک کرده بود) خیلی به سختی ازش حرف کشیدم و خیلی گریه کردم... گفت یه اشتباهی کردم یه بار یه خانم خیابونی رو سوار کردم و بردمش محل کارم... (شغل آزاده) ... گفت باهاش رابطه جنسی نداشتم... فقط از سر کنجکاوی این کارو کردم... خیلی ابراز پشیمونی کرد... ولی من داغون شدم... از حال رفتم از شدت گریه ... هیچی نمیفهمم ... عین آدمی که عزیزشو از دست داده تا چند روز گریه می کردم... به خواهرشوهرم گفتم ... ولی با هیچکس دیگه حرف نزدم... خواهرشم خیلی بهم ریخته... نمیتونم ترکش کنم... تازه زندگیمون پا گرفته... بچم کوچیکه... خونوادم حمایتم میکنن اگه بگم بهشون ولی با خودم گفتم وقتی بگم که دیگه نخوام ادامه بدم زندگی رو.... خیلی داغونم با اینکه هزار بار قول میده که تکرار نمیکنه ولی من نمیتونم حالمو خوب کنم... ما خیلی ازدواج خوبی داشتیم... فامیل بودیم... اگه زندگیم به هم بخوره موج انفجارش به خانوادهامون خیلی آسیب میزنه...
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کارش واقعا اشتباه بوده یعنی با هر خانومی تو خیابون ببینه همینقدر صمیمی میشه😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
خدا بهت صبر بده. درد خیانت خیلی سخته ینی هر روز ک بگذره دردش بیشتر میشه ولی کمتر نمیشه چون انگار احمق فرض شدی چون فک میکنی بازیچه بودی و ب روحت اسیب میزنه چون کسیو ک با تموم وجود دوست داشتی و زندگی کردی با یکرنگی خیلی سخته یهو بفهمی اونجور ک تو صادقانه زندگی کردی باهاش اون قدر ندونسته و دست ب همچین کاری زده...
نمیگم طلاق بگیر. ولی میگم ب دل خودت نگا کن اگ در کنارش ارامش نداری و هر روز ک میبینیش یاد خیانتش میوفتی طلاق بهترین راهه. خیلی از مردا میگن چون باهاش رابطه جنسی نداشتم خیانت نکردم و خیانت محسوب نمیشه در حالی ک خیانت شاخ و دم نداره. خیانت فقط جنسی نیس برای خانما خیانته عاطفی بیشتر درد داره