2777
2789
عنوان

قبول نشدمممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 50 پست
ميگم خب چيز سختي نيس... شايد شرايطشون خوب نبوده ك نتونستن پاس كنن 

وقتی بچه ها جای کلاسا میرن پای سایتا تو سال هیچی درس نمیخونن هی از این سایت به اون سایت...ای تو اینستا و... بایدم بیفتن...مطمئنا معلما اینقد با دست باز تصحیح میکنن که نگو...با این وضع افتاده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم  منم ۲تا کتاب امتحان دادم نمیدونم قبول میشم یا ن مگه نتایج شهریور اومدن؟

آره دوازدهم ها دیروز اومد ولی باید بری مدرسه فعلا توی پادا ثبت نکردن.منم رفتم مدرسه.

خدا کمک کنه😭💔

سلام

در مورد قبولیتون که باید منتظر تصمیم دبیرستان باشید ولی در مورد ضعف شیمی الان ویدیوهای آموزشی رایگان داخل اینترنت زیاده میتونید ببینید و استفاده کنید کافیه سرچ کنید: آموزش شیمی مبحث (اسم مبحث مورد نظرتون)

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
وقتی بچه ها جای کلاسا میرن پای سایتا تو سال هیچی درس نمیخونن هی از این سایت به اون سایت...ای تو اینس ...

شما خودت میتونی نوجوونتو کنترل کنی ک گوشی دستش نگیره؟؟ اصلا خود شما خودت میتونی دو روز بدون گوشی بمونی؟ متاسفانه همه وابسته این وسیله شدیم 

شما خودت میتونی نوجوونتو کنترل کنی ک گوشی دستش نگیره؟؟ اصلا خود شما خودت میتونی دو روز بدون گوشی بمو ...

اره...خود نوجوونم باید به فکر باشه... تا کی میخوان مث یچه ها زندگی کنن...بزرگ شدن...باید بتونن خودشونو کاراشونو مدیریت کنن...آبجی خودم دوازدهمه اصا اینطوری نیس که یکسره اینور اونور باشه واقعا داره درس میخونه و زندگیش رو برنامه اس... 

ای وای اسی

خب ینی اگه من ۲تا امتحان داده باشم 

ولی یکیش پاس شدم باز باید بزرگسالان ثبتنام کنم؟😥

و اینکه از دوباره باید این ۲ تارو امتحان بدم؟

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
وقتی بچه ها جای کلاسا میرن پای سایتا تو سال هیچی درس نمیخونن هی از این سایت به اون سایت...ای تو اینس ...

وای وای وای چقدر بد...اینهمه وقت گذاشتن درس دادن بازم افتادم:/

شما خون خودتو کثیف نکن بیخیال...

سطح آموزش و تدریس منطقه به منطقه که هیچی معلم با معلم فرق میکنه...رشته ی من اجباری بوده و طی زمان آزادم دلتا گرفته بودم...تا حدی که تونستم خوندم...وقتی برام مهمه چرا بخوام موقعیت خودمو تهدید کنم؟

بیخیال...انصاف از مملکت ما رفته برم نمیگرده...🚶🏻‍♀️

سلام در مورد قبولیتون که باید منتظر تصمیم دبیرستان باشید ولی در مورد ضعف شیمی الان ویدیوهای آموزشی ...

دوازدهمم منتظر جواب اعتراضمم💔امیدوارم قبول شه...

بهرحال ممنون

وای وای وای چقدر بد...اینهمه وقت گذاشتن درس دادن بازم افتادم:/ شما خون خودتو کثیف نکن بیخیال... سط ...

😑😑😑😑 شما خودت کارت اشتباه بوده چرا بقیه رو متهم میکنی؟ میتونستی هزار راه امتحان کنی تا درست قوی بشه...

یاد این جمله معروف افتادم:کسی که بخواهد کاری انجام دهد راهی پیدا میکند و کسی که نخواهد هزار بهانه!

وای وای وای چقدر بد...اینهمه وقت گذاشتن درس دادن بازم افتادم:/ شما خون خودتو کثیف نکن بیخیال... سط ...

اینقد سایت و کتاب و فیلم و...هست تا کم کاری هایی که گفتی رو جبران کنه... اینا بهونه اس جانم

شما خودت میتونی نوجوونتو کنترل کنی ک گوشی دستش نگیره؟؟ اصلا خود شما خودت میتونی دو روز بدون گوشی بمو ...

بیخیالش...کسی حرف از گوشی نزده اصلا:)

ما فقط خانوادگی کرونا گرفته بودیم ریه هامون درگیر شده بود...از یه طرف مامانم حالش از همه بدتر بود...تو این وضعیت در حد توانم خوندم...نگفتم نخوندم...بیشتر ازین توانش و نداشتم.

مهم نیست...فقط تنها امیدم همون اعتراضه🤲🏼