2777
2789
عنوان

قبول نشدمممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 50 پست
دوازدهمم منتظر جواب اعتراضمم💔امیدوارم قبول شه... بهرحال ممنون

برای اینکه ذهنتون آروم بشه بد نیست موندن برای سال بعد رو هم جزو گزینه هاتون قرار بدید عوضش با آمادگی بیشتری کنکور شرکت میکنید

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالش...کسی حرف از گوشی نزده اصلا:) ما فقط خانوادگی کرونا گرفته بودیم ریه هامون درگیر شده بود...ا ...

دو سال پیش ک اوایل کرونا بود خانواده منم کرونا گرفتن و منم امتحانات نهایی دوازدهم داشتم باید ازشون پرستاری میکردم ب سختی درس خوندم ...معجزه شد ک قبول شدم 

اینقد سایت و کتاب و فیلم و...هست تا کم کاری هایی که گفتی رو جبران کنه... اینا بهونه اس جانم

خیلی سایت و فیلم و سریال و کتاب هم وجود داره برای اینکه مثل یه انسان بفهمید سرکوفت زدن کار بدیه:)

حالا بیاید پایین لطفا:))

درس نمی خونین چه ربطی به انصاف مملکت داره🙄

چون چرت و پرت میگه،عادت کردن به گوشی گیر بدن.من حرفی از گوشی نزدم.انقدری واسم مهم بود که مریض نشستم خوندم،ولی توانم همینقدر بود🤷🏻‍♀️کلا هم شیمیم از دهم ضعیف بود ولی از وقتی مجازی شد بدتر شد...امیدوارم اعتراضم قبول شه فقط...یه نفس راحت بکشم🤦🏻‍♀️

چون چرت و پرت میگه،عادت کردن به گوشی گیر بدن.من حرفی از گوشی نزدم.انقدری واسم مهم بود که مریض نشستم ...

از اول دبستان تا دوازدهم تو درسایی میخونی که ممکنه بهشون علاقه نداشته باشی

مثلا من خودم به شخصه همیشه از دروس هنر یا خیلی اوقات ادبیات متنفررر میشدم 

میشه کلا نخونم بگم من همینیم که هستم؟ 

لطفاً بحث نکنیم ❤️🤝🏻
قراره از ایران برم لنگ همین شیمی موندم😭😭

یعنی همین امسال عازمید؟

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
دلتا گرفته بودم کی میتونه بخونه با بدن درد و نفس تنگی؟ همینم خیلی زور زدم...شیمیم هم کلا ضعیف هست خ ...

نگران نباش بعد ازمون خرداد شهریور و دی جبرانیه خرداد میره شبانه,دی بشین بخون

می توان بد بود ,بد دید و بداندیشه نمود....عاقبت مرد با جهانی همه تلخی و غرور  .ولی ای کودک زیبای دلم انور سکه تماشا دارد.......
از اول دبستان تا دوازدهم تو درسایی میخونی که ممکنه بهشون علاقه نداشته باشی مثلا من خودم به شخصه همی ...

والاه شیمی هیچ جوره تو کله من نمیره🤷🏻‍♀️بیشتر از این دیگه توانش و نداشتم...ولش کن...میشه دست رو دل ادم نزارید یا چی؟!

یعنی همین امسال عازمید؟

۷ یا ۸ ماه دیگه...

بستگی به زمان ترجمه ی مدارکم و سفارت داره...که مدارک دوازدهمم هنوز کامل نیست لنگ موندم🤦🏻‍♀️اگر اعتراضم قبول شه زودتر میشه دیگه...ولی گیر کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️