2777
2789

دوستان ازتون التماس دعا دارم و راهنمایی میخوام نامزدم درخواست طلاق داده دو سه جلسه دیگه فکر کنم کار تمومه

کسی راهکاری ختمی دعایی میدونه راهنمایی کنه

به هیچ وجه راضی به ادامه نیست

ولی خانواده ش دوسم دارن و نمیتونن کاری کنن

برای حاجت دلم دعا کنید که فقط به یه معجزه خدا بند هست😭

این خرافات چیه

کسی رو بزور نمیشه نگه داشت تو یه رابطه ای که ب تنگنا رسیده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بیخیالش شو عزیزم هیچکس رو بزور توی زندگیت نگه ندار یکی بهتر نصیبت میشه ک قدرتو بدونه.. زوری بخای بیاریش هرروز وقتی اذیت بشی هزاربار خودتو نفرین میکنی ک چرا اینکارو کردی! همون بهتر ک توی نامزدی جدا شدی و بچه و هیچی نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر کنید و تاکید کنید اگر به صلاحمه انجام شود..نماز جعفر طیار، چله عاشورا،صلوات برای سلامتی صاحب الزمان.

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

چله ی سوره مزمل خیلی تاثیر داره 

ولی درنهایت بگو هرچی صلاحمه 

بزور نخواه عاقبت بخیری و خوشبختی بخواه 

ان شاالله هر چی به صلاحته همون بشه

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
عزیزم مشکلت حل شد؟منم حال و روز تورو دارم با این. تفاوت ک یه دختر ۵ساله هم دارم ک اونم نمیخواد

نه فدات شم تصمیم گرفتم جدا شم 

درست نیست یه خانم التماس کنه برا ادامه زندکی

ان شاءالله هر چی تو دلت هست با مصلحت خدا یکی بشه و دلت شاد بشه عزیزم 

برای حاجت دلم دعا کنید که فقط به یه معجزه خدا بند هست😭