2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب دیدم

181 بازدید | 14 پست

پدرم پنج سال پیش فوت شد ... اما به دلایلی چند روز طول کشید تا دفن بشه ... از اونجاییکه تاریخ فوت رو روزی حساب میکنن که دفن میشه، رو سنگ قبر نوشته ۴ تیر ... اما در واقع پدرم ۳۱ خرداد فوت شد ... البته ما اینو خودمون بعدا فهمیدیم که دقیقه چه تاریخی فوت شده بود ... دیشب خواب دیدم پیشمه و مثل این فیلما که دیالوگای مصنوعی میگن بهم گفت دخترم امشب آخرین شب تابستونه و من امشب می میرم حلالم کن ... تو خواب حرفش برام مسخره اومد ، گفتم الان که زمستونه این چی داره میگه ولی بیدار که شدم مامانم گفت دقیقا شب آخر تابستون مرده بوده ... پسرعموم خواب دیده بود من از در خونه رفتم بیرون بابام دنبالم دویده گفته نرو ولی من رفتم ' بابامم واسه اینکه زود خودشو برسونه بهم از پنجره خودشو پرت کرده پایین که بیاد پیشم زودتر ... از اونور عمم خواب دیده بابام از چشمش به جای اشک خونمیاد میگه مواظب شادی باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اشتباه نوشتم گفت اولین شب تابستونه نه اخرین

بابات خیلی نگرانته همش دغدغه ذهنشی قرآن بخون براش بگو ک من خودمو سپردم به خدا تو دیگ نگران نباش بابا بزار دیگ راحت بخوابه

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

ترسوندی من و نصفه شبیی

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

خیلی مواظب باش عزیزم 

اونایی که فوت میشن روحشون برای محافظت از عزیزانشون میان 

دلنگرونته و مطمعنن از چیزی خبر داره و میخواد توهم مواظب خودت باشی 

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
بابام نیاز داشت من ببخشمش ولی من بخشیدمش خیلی وقته

جدا از اون اتفاقی هست ک دلنگرونته و درعذابه براش دعا کن که روحش عذاب نکشه

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤

ی صدقه ای بده فک کنم‌نگرانته

بعدم‌ خوابو برای هر کسی تعریف نکن

پیامبر گفته خواب مثل ی پرنده تو هواست هر جوری تعبییر بشه اون اتفاق می افته

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

شاید تو موقعیت حساسی هستی و یا داری  تصمیم مهمی میگیری راجع به موضوعی یا راهی رو داری اشتباه میری و الان پدرت شدیدا نگرانت هست.

منم چند وقت پیش خواب دیدم داییم که فوت کرده شادو خوشحال بود و میگفت دخترم و بچش داره میاد پیشم .ما شهرستانیم داییم شهر ما خاک شده.دخترش تهران.دخترش بچه نداره

بعد یه سال دختر داییم گفت فلان موقع اومدم سر خاک بابام باردار بودم.بعدش سقط کردم...

اونا به همه چیز اگاهن