2777
2789

چرا بعضی از این دخترا اینقدر آویزونن....دس از سره پسرا برنمیدارن....چرا اینقدر پر رو  وبی حیان....پسره هرچی بلاکش میکنه با یه پیجه دیگه میره تو پیجش و میگه عاشقت شدم  دارم دیونه میشم....اه اه اه...چرا اینقدر بی ارزش میکنین خودتونا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمااززن بودن خودت نیازی نیس خجالت بکشی اون بی شخصیت واویزونه شمانباش..اونی که همه رومی خوادبه یه شکل ببینه سالم نیس

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

☜میدانے؟

♡ترجیح میدهم

⇠خـــالـقم⇢

مرا بپسندد♡

☜وقتے او مرا بپسندد⇩

☜دیگر بہ نگاہ دیگرے

نیاز ندارم...✔️

☜از من میشنوے

☜تو هم خودت⇩

را حرام چشم هاے خیابانے نڪن!!

همین یه جمله کافیه کاش دخترامون ارزش خودشون میدونستن

غرور ندارن

بی رگ...

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.