2777
2789
عنوان

فردا پاپ اسمیر دارم کمکم کنید لطفا

298 بازدید | 23 پست

واژینیسموس دارم و به شدت خودمو سفت میکنم در حدی که هفته پیش نتونست دکترم ازم بگیره چون خون اومد ازم از بس خودمو سفت کردم. 

بهم راهکار بدین توروخدا. ارامبخش هم خورده بودم. 

شل کن:/

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال راهی برای درمان باش. همسرت شاکی نمیشه؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
برات صلوات میفرستم راحت باشه برات اونجاچشاتو ببند خودتو شل کن به خاطرات خوبت فک کن تو مطب نیستی ...

ممنونم ازت چقد مهربونید

به جای سرزنش دعام کردید. خیلی ازتون ممنونم

دنبال راهی برای درمان باش. همسرت شاکی نمیشه؟

بهترم موقع رابطه یک سال بعد ازدواج تونستم رابطه داشته باشم در حد کم یکم بهترم الان ولی تو معاینه باز خیلی داغونم

منم مثل شمام….و بشدت هم میترسم…

ولی من موقع معاینه و این چیزا چشامو میبندم و فقط تمرکز میکنم انگشتای پامو تکون بدم…خیلیییییی زیاااد بهم کمک میکنع…

من در حدی میترسم ک قشنگ لرزشو تو بدنم حس میکنم..البته قبلش به دکتر هم میگم…اصلا نمیدونمم چرااا

من هفته پیش رفتم اصلا چیزی حس نمیکنی همون لحظه که معاینه میکنه همکاری کن یه دقیقه هم نمیشه

خیلی ممنون توروخدا دعام کنید فردا شب راحت شده باشم تموم شده باشه دیگه. مرسی وقت گذاشتی