2777
2789

شوهرم خیانت کرد بهم بیست سال زندگی کردم اخرشم به دلیل خیانت طلاق گرفتم اومدم خونه مامانم مامانم مریض شد فوت کرد من مهریه ام چندر گازه ولی میشه مستقل شد و یه کار پیدا کنم نمیزاره سرکار برم خونه بگیرم برم یه کلک زدم گفتم میخوام ارایشگاه بزنم یه خونه بگیرم ارایشگاه بزنم خواهر مم بیارم پیش خودم راضی شد یعنی خیلی خوشحال شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 20 سال زندگی هنوز بابات باید اجازه بده مستقل شی کی خانواده ها میخوان به بچه هاشون یکم میدون بدن 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
پیرم بشیم فکر میکنن بچه ایم

واقعا همینه به خاطر همین محدودیت هایی که نمیزارن بچه ها شون وارد اجتماع بشن و بتونن گلیم خودشونو از آب بکشن ش

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...

اسی کجا رفتی پس

اره بخدا بیشتر طلاق ها هم خانواده مقصرن

آره به خاطد دخالت های بیجاشون فک میکنن چون بچه اوناست پس هر چی گفتن باید بگه چشم