2777
2789

شکم دوستمو میگم😁

بدنش لاغره فقط یخورده زیر شکم چربی داره 

وقتی لباس میپوشه به چشم نمیاد شکمش ولی خودش ناراحته

بنظرتون برنج و نون رو کاملا حذف کنه یا کم بخوره اون قسمت چربی شکمش از بین میره؟ 

خیلی هم کمه

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلم همینه دارم با مانکن ورزش میکنم یکم شیرینیجاتو کم کردم 

فک میکنم یکم نفخم دارم

میخوام شکممو ببندم

کلا ۲کیلو اضاف وزن دارم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نمیدونم  منم همینجورم،همه وی رو فرم یذره شکم دارم

اره اینم خیلی رو فرمه

ورزش میکنی شما؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
کم بخوره با ورزش

یه مدت ورزش کرد شکمش کوچیکتر شد اما صورت و بدنش از قبل لاغرتر شد 

اره اینم خیلی رو فرمه ورزش میکنی شما؟

الان نه ولی قبلاورزش میکردم زیادفرقی نمی‌کرد

فک میکنم حذف برنج و شیرینیجات تاثیرداشته باشه

من اصلا اضافه وزن ندارم۱۶۴ باوزن۵۵ ولی اون ی کوچولو شکم دوس دارم تخت شه

یچیز دیگه هم خوندم نمیدونم درسته یانه تو طب سنتی میگن اگربلغمی باشی شکم و پهلو میاری و تا اصلاح مزاج هم نشی شکم ازبین نمیره

الان نه ولی قبلاورزش میکردم زیادفرقی نمی‌کرد فک میکنم حذف برنج و شیرینیجات تاثیرداشته باشه من اصلا ...

بلغم چیه عزیزم؟چجوری رفع میشه

مزاج سرد و تر رو میگن بلغم رفعشو نمیدونم دوستم،اول باید دکتر طب سنتی ببینه تشخیص بده بعد خودش دارو ...

ممنون گلم که وقت گذاشتی ❤😘