2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم ...خسته شدم😪😒

261 بازدید | 22 پست

امروز ۶روزه ک مریض شدم .اولش تب و لرز شدید بعد سرفه ...دوبار رفتم دکتر سرم زدم .خلاصه الان گوشام ک سنگینه .چشایی و بویایی صفر .حال ندارم .همش دوست دارم بخوابم . کیا کرونا گرفتن اینجور شدن؟ کی بویایی برمیگرده؟؟ 😭

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما سعی کن غذاهای مقوی بخوری.گوشت جیگر.نباید کم خون بشی.انواع اب میوها انواع دمنوش ها.عسل طبیعی بخور.به هیچ عنوان نبات و شکر نخوری.خودتو خسته نکنی فعالیت فقط در حد دستشویی رفتن.مدام اکسیژن خونتو چک کن.داروهایی که دکتر گفته مصرف کن اگر قرص ویروس کش رو بهت داده حتما بخور.مواظب ریه ت باش حتما سی تی اسکن بده.بخور اویشن روزی چند بار .

برگشت حس بویایی یک ماه طول میکشه.ممکنه بعد خوب شدنت ممکنه اشتهات به طرز وحشتناکی زیاد بشه ولی به مرور زمان تا یک ماه عادی میشه

من ۵ تا دکتر رفتم گفتن نیاز نیست ابدا سرفه نمیکردم....تنگی نفس نداشتم ولی ۵۰ درصد درگیری ریه داشتم

ععع ...خوب چیشد بستری شدی؟

دوتا دکتر رفتم گفت نمیخواد. چون سرفه ام زیاد نیست

من اصلا سرفه نداشتم و تا اخرش هم سرفه نکردم

اکسیژن خونم هم همش ۹۸ ۹۹بود اما روز ۸اسکن کردم و درگیرب ریه ام۲۰درصد بود

دلتا هفته ی دوم خطرناکه

حس بویاییم هم روز ۵رفت روز ۱۱ضعیف برگشت و روز ۱۹باز رفت و الان تازه تازه بعداز۲هفته دارم متوجه میشم

سی تی حتما بده حتما

من چون۲۹درصد بود روز۸گفتن خطرناکه و رم دریافت کردم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

اگر هم خواستی دکتر بری یا پزشک های بخش اورژانس بیمارستان ها برو.برای فوق تخصص ها و متخصص ها یا ریه باشه یا عفونتی گرمسیری پزشکی به جز اینا نری.

به هیچ عنوااان نباید شل بشی و غذا نخوری .حتما سرم بزن.میوه و خوراکی بذار کنارت کم کم بخور.مخصوصاااا اجیل 

حتما سعی کن غذاهای مقوی بخوری.گوشت جیگر.نباید کم خون بشی.انواع اب میوها انواع دمنوش ها.عسل طبیعی بخو ...

ممنون باشه چشم