2777
2789
عنوان

کاش بابام زنده میبود

115 بازدید | 7 پست

اگر بابام زنده می‌بود شکایت شوهرم رو پیشش میبردم و اونم صددرصد واکنش نشون میداد و شوهرم هم این قدر پررو نمی شد چقدر سخته بی کسی

خدایا لطفا منو تنها نذار

هرروز براش دعا میکنم و قرآن میخونم ولی دوست داشتم بابام می بود ومن پیشش گریه میکردم و کارهای شوهرم رو براش تعریف میکردم الان برم پیش کی گریه کنم و شکایت شوهرم رو بکنم

خدایا لطفا منو تنها نذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ترس بابام طلاق طلاق نمیگیره .خودت حقشو بزار کف دستش

نمیتونم شوهرم یک دیونه روانیه ازش میترسم بچه هام هم ازش خیلی می ترسند پسرم همیشه میگه چرا تو با بابا ازدواج کردی

خدایا لطفا منو تنها نذار
نمیتونم شوهرم یک دیونه روانیه ازش میترسم بچه هام هم ازش خیلی می ترسند پسرم همیشه میگه چرا تو با بابا ...

والا منم همیطوریم دخترم از باباش خوشش نمیاد.خودت کاری کن پدر خدابیاموزت چی کارکنه تو باید تصمیم بگیری من ته دلم واسه بابام موندم زندگی میکنم مترستم طلاق یبگیر خدای نکرده غصه اش بگیر یادرگیر ما بشه نمیخوام اذیتت بشه .بهتر خودت واسه زندگیت تلاش کنی زحمت بکشی 

دیگه نمیتونم توی این چند سال هرکاری که فکرش رو بکنی برای زندگیم کردم خیلی صبوری کردم اما اون روز به روز پروتر شد و همیشه هم حس میکنم پشتم خالیه اگه بابام می بود مطمئنم شوهرم این قدر پرو نمی شد چون می ترسید که شکایتش رو پیش بابام ببرم اون حتی به بابام که چند سال فوت فحش میده ومن تا حالا کوچکترین بی احترامی به پدر و مادرش نکردم

خدایا لطفا منو تنها نذار

بابای منم فوت شده ولی کسی جرأت نداره هیچ کاری رو

خدا رحمت کنه باباتون

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...