2777
2789
عنوان

واسه پوستم چ کنم

162 بازدید | 14 پست

دوستان من ۱۴ هفته باردارم و صورتم سیاه شده و پوستم لک افتاده نی نیم هم پسره چ بزنم خوب شه و اینجوری نمونه

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   
با دکتر حرف زدی؟

نه دکتر پوست نرفتم دکتر زنانم فراموش کردم بگم خیلی داغون شده پوستم تو افتابم نمیرم استراحت مطلقم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر پوست نرفتم دکتر زنانم فراموش کردم بگم خیلی داغون شده پوستم تو افتابم نمیرم استراحت مطلقم&nbs ...

اخی پس دکتر پوست نرو انلاین مشاوره میگیری؟من خودم انلاین میگیرم بخاطر کرونا راضیم از خانومه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
اخی پس دکتر پوست نرو انلاین مشاوره میگیری؟من خودم انلاین میگیرم بخاطر کرونا راضیم از خانومه

چطوری ازش مشاوره بگیرم این خانومی ک میگی

چطوری ازش مشاوره بگیرم این خانومی ک میگی

قبل بارداری خیلی خوب شده بود پوستم روغن بایو میزدم با جوجوبا 

گلیسیرین با کمی گلاب و ابلیمو قاطی کن بزار نیم ساعت رو پوستت بمونه،سفید اب هم یکم پودر کن قاطیش کن 

بعد از اینکه شستیش هم سفیدآب بزن

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
گلیسیرین با کمی گلاب و ابلیمو قاطی کن بزار نیم ساعت رو پوستت بمونه،سفید اب هم یکم پودر کن قاطیش کن&n ...

ی هفته نی نیت از نی نی من کوچکتره انشالله سالم دنبپیا بیاد عزیزم ....امتحان کنم ببینم چطوره ....ابلیمو پوستو تیره نمیکنه؟

ی هفته نی نیت از نی نی من کوچکتره انشالله سالم دنبپیا بیاد عزیزم ....امتحان کنم ببینم چطوره ....ابلی ...

آبلیمو اصلا به پوست صورتت نزن اسیدیه و پی اچ پوست به هم میریزه 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
ی هفته نی نیت از نی نی من کوچکتره انشالله سالم دنبپیا بیاد عزیزم ....امتحان کنم ببینم چطوره ....ابلی ...

ممنون عزیزم همچنین نینی شما،

ابلیمو برا این میگم اضافه کن چون گلیسیرین چربه،کمی ابلیمو اضافه که که چربی پوستتو زیاد نکنه 

و اینکه گلیسیرینت حتما غیر خوراکی باشه

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍