اول گفت فقط عموهامن و کم جمعیت بازم من راضی نبودم تو این کرونا بره ولی خونمون بالاسر مادرشه و رفت دیگه،بعد چند ساعت اومد پیاز ببره کم اومده بود گفت همش بیرون وایسادم گفتم اره دیدم داشتی روبوسی میکردی اینا همه عمه و عموهات بودن این همه ادم بعد عصبانی شد گفت دعوای خونت کم شده مث اینکه صبر کن بزار مهمونا برن میام بالا یه دعوایی درست میکنم از همونا ک دوس داری😐خانواده بی فرهنگش تو این اوضاع مهمونی دادن با این همع جمعیت بعد حق ب جانبم هست عنترخان،چقدر پر روئه،بعد ناهار هم اومد غذا اورد واسم خوابید انگار نه انگار،انقدر پشیمونم از وصلت با این بی فرهنگا ک حد نداره کاش قبل ازدواج میشناختمشون..
تهدید * بهت حق میدم چه بی منطق و بی فرهنگ بازی در میارن
ببخشید عصبانیم حواسم به املای کلمات نبود،نمیدونم چ رفتاری بکنم الان؟تو زندگی همیشه اون حق ب جانبه و من حقی ندارم همش فکر میکنم جدا بشم برم دنبال درس و کار و زندگیم ک بخاطرش ازشون دست کشیدم
خودش میدونه کارش بد بوده ماسک زده بود اونجا چندبار چکش کردم از پنجره اتاق،ولی هیچ مقاومتی نداره در برابر خانوادش،واقعا اشتباهه جمع شدن بیشتر از بیست نفر🤦🏻♀️
خودش میدونه کارش بد بوده ماسک زده بود اونجا چندبار چکش کردم از پنجره اتاق،ولی هیچ مقاومتی نداره در ب ...
به نظرم شوهرت گناه داره گاهی بعضی مرد ها گیر خانواده و رفتارشون میوفتن روشون نمیشه جوابگویی کنن، به نظرم یه مدت زبان خوش و مهربونی کن شاید بهتر جواب بگیری یجورایی رگ خوابشو دستت بگیر
به نظرم شوهرت گناه داره گاهی بعضی مرد ها گیر خانواده و رفتارشون میوفتن روشون نمیشه جوابگویی کنن، به ...
نه عزیزم من دارم باهاش زندگی میکنم اصلاااا دلت براش نسوزه ماسکو با دعوا مجبورش کردم بزنه وگرنه همینجوری رفته بود،فقطم خودش وسط اون جمعیت ماسک داشت،هر کاریم بگی کردم رگ خواب نداره،من میگم اگه میدونه اشتباهه رفتنش دیگه انقدر پررو و حق ب جانب نباشه،بگه اره عزیزم میدونم حساسی و اوضاع بده من رعایت میکنم حتما،نه اینکه بگه نه تو بیرون میری مگه من چیزی میگمحالا من کجا میرم؟هفته ای یکبار خونه مامانم با فاصله😐
ببین شما نمیتونی شیوه زندگی دیگران رو تغییر بدی،و با دعوا کردن فقط زندگی خودت تلخ میشه.
درسته نمیخوام خانواده ی بی فرهنگش تغییر کنن،ولی خودش ک میتونست نره،واقعا اگه من بودم عمرا اگه میزاشتم خانوادم مهمونی بگیرن اگرم نمیشد جلوشونو گرفت تا یک ماه نمیرفتم چون سلامتی خودم و همسرم برام مهمه،همونطور ک سلامتی پدر و مادرم برام مهمه و الان مجبورم مدت طولانی نرم پیششون ک مبادا از اینا بگیرم و مبتلاشون کنم