2777
2789
عنوان

دور شدن از خدا

114 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

چند وقت هست که احساس می کنم از خدا خیلی دور شدم، حام خرابه، دیگه اون شور و شوق سابق رو برا عبادت ندارم، همش فکر می کنم بابت کارها و گناهانی که می کنم، دیگه خدا دوستم نداره و از دستم ناراحته، به خاطر همین اعصابم از دست خودم خورده؛ دلم می خواد محبتم نسبت به خدا بیشتر بشه و دوباره عاشقش بشم.

شاید این ضعف هام در توحید باشه، شما کتابی زیبا در زمینه خدا نمیشناسید؟

کتاب نمیدونم ولی خدا خیلی مهربونه خیلی بیشتر از تصورمون، مطمئنم منتظرته تا برگردی سراغش، همیشه حواسش بهت هست🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من که سالهاست دورم 

چرا سراغ دارم 

قران و با معنی بخون  

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روزه ی ترک گناه بگیر و مقاومت کن 

+ خودتو تحت فشار بزار هر روز صلوات و ذکر استغفرالله بگو 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

11- نماز و محو گناهان

1- پيامبر(ص) مردى را ديد كه مى‏گويد: خدايا مرا بيامرز و نمى‏بينم تو را كه مرا بيامرزى! حضرت فرمود: به خدا سوء ظن نداشته باش. آن مرد گفت: من در زمان جاهليت و بعد از اسلام گناه كردم. پيامبر(ص) فرمود: گناهانى را كه در جاهليت كردى اسلام آنها را محو كرده است. اما گناهانى كه در اسلام مرتكب شده‏اى كفاره گناهان بين دو نماز، از اين نماز تا نماز بعدى است. 2- اميرالمؤمنين(ع) فرمود: با رسول خدا(ص) در مسجد در انتظار نماز بوديم كه مردى برخاست و عرض كرد: اى رسول خدا(ص) ! من گناهى كرده‏ام! پيامبر(ص) روى از او بگردانيد. هنگامى كه نماز تمام شد، همان مرد برخاست و سخن اول را تكرار كرد! پيامبر(ص) فرمود: آيا با ما اين نماز را انجام ندادى و براى آن به خوبى وضو نگرفتى؟ گفت:آرى. فرمود: اين كفاره گناه توست. 3- سلمان گفت: زير درختى در خدمت پيامبر(ص) نشسته بوديم پس پيامبر(ص) شاخه‏اى گرفت و تكان دادو برگهايش فرو ريخت، و فرمود: سلمان نمى‏پرسى كه چرا چنين كردم؟ عرض كردم بفرماييد چرا؟ فرمود: مسلمان هنگامى كه وضو را خوب بگيرد و سپس نمازهاى پنج گانه را به جا آورد، گناهان او فرو مى‏ريزد، همان گونه كه برگهاى اين شاخه فرو ريخت و سپس آيه 114 سوره هود را تلاوت فرمود: (( نماز بگذار در آغاز و انجام روز و ساعاتى از شب زيرا نيكى‏ها، بدى‏ها را از بين مى‏برند اين تذكرى است بر آنها كه اهل تذكرند.)

عزیزم ریاضت لازم نیست همون نماز رو با نهایت توجه بخون کافیه

خدا خودش میبینه

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.

کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.

اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.

فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.

میشه درخواست دوستیم رو بپذیرین و این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

تاپیکم هم درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.

این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

خدای مهربان، با كمترين دستآويزی، دريای رحمتش را به سوی بنده اش سرازير میكند، و او را از همه طرف، مورد لطف و محبّت قرار میدهد.

مهر و محبّت الهی را چگونه میتوان درك كرد و مقام رحمتش را چگونه میتوان بر غضبش مستولی ندانست در حالی كه رحمت او همه چيز را فرا گرفته است؟

«يَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَهُ،» (دعای عرفه).

رأفت و رحمت حضرت حق تمام عالم را فراگرفته و ريزترين موجودات عالم تا با عظمتترين آنان مشمول رحمت حقند.

چه جای نا اميدی است از خدايی كه برای نجات بنده اش دنبال بهانه ای است هرچند كوچك.

احسان و فضل حق نسبت به همه موجودات به ويژه انسان، فراگير است و سفره رحمت بینهايتش گسترده، و لطف و مهربانی و كرمش برای همگان آماده است.

درگاهش درگاه نوميدی نيست، و پيشگاهش پيشگاه بخل و طرد كردن نمی باشد.

فضل و جود و كرم و بخششش دائمی است و دست عطايش برای عطا كردن به همگان باز و چشم انتظاريش برای روی آوردن بندگان به درگاهش هميشگی است.

من کتابی دارم در کامپیوترم که در سال 97 با خدا عهد کردم که منتشرش کنم.

و بفرستم برای هر کسی که دنبال مغفرت و رحمت و محبت و اجابت الهی میگرده!

هدف آفرینش رسیدن به رحمت واسعه خداست

خدا ما رو آفریده تا کانال رحمت بینهایتش در این عالم باشیم!

لطفا کتاب رو از این لینکها دانلود بفرمایین.

بخونین و ممنون میشم اگه حال دلتون خوب شد به من هم خبر بدین و من  رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایین!

ممنون میشم برای هرکس نا امید شده یا دلش شکسته بفرستین تا حال دل همه خوب بشه و دوباره به آغوش پرمهر الهی برگردند.

دانلود فایل متنی کتاب فرمت doc:

https://uupload.ir/view/mohabbat_elahi_yo00.doc/

دانلود کتاب با فرمت pdf:

https://uupload.ir/view/mohabbat_elahi2_axzj.pdf

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام. خیلی خوشحالم که بعد از این همه وقت، کامنتهام رو خوندین!
درخواست دوستیم رو هم بپذیرین.
تاپیکهامم بخونین همش امیدبخشه. امید به رحمت و مهربانی و مغفرت و اجابت خداست.