z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 عنوان چندسال زبان برم میتونم تافل بگیرم؟؟ 791 بازدید | 36 پست من که زبانم صفره اصلا واضح هیچی بلد نیستم اگه برم زبان چند سال طول میکشه تافل بگیرم هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂 1400/07/05 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanum عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 حداقل ۳ سال پسر من ۵ سالشه از الان بخونه چندسال دیگه مدرک میگیره؟و چه مدرکیه؟ زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 حداقل ۳ سال نمیخوام فشرده بخونما استه استه یعنی تو ۳ سال تمومه هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 پسر من ۵ سالشه از الان بخونه چندسال دیگه مدرک میگیره؟ و چه مدرکیه؟ عزیزم اون اول باید ادبیاتش خوب باشه بعد بره زبان ازالان خیلی زوده براش خواهر منم همسن پسر شماست ولی استادمون گفت زوده براش هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 پسر من ۵ سالشه از الان بخونه چندسال دیگه مدرک میگیره؟ و چه مدرکیه؟ خب نمیشه دقیق گفت چون به گیرایی فرزند شما بستگی داره .اما خب بچه ها خیلی راحت تر از آدم بزرگا یاد میگیرن اگه از الان کلاس بره ۱۰۰٪ تا ۱۴ سالگی آیلتس ۷ رو میگیره(آیلتس ۷ خیلی خیلی خیلی خوبه در حدی که تمام دانشگاه های خارج میپذیرنش)
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 خب نمیشه دقیق گفت چون به گیرایی فرزند شما بستگی داره . اما خب بچه ها خیلی راحت تر از آدم بزرگا یاد ... پ من چییبیی من چند سال برم میتونم بگیرم؟؟؟ هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 نمیخوام فشرده بخونما استه استه یعنی تو ۳ سال تمومه آهسته آهسته تا ۵ سال هم زمان میبره
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 آهسته آهسته تا ۵ سال هم زمان میبره یعنی بعداز ۵ سال آیلتس میگیرم؟؟؟ هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
sarakhanum عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 خب نمیشه دقیق گفت چون به گیرایی فرزند شما بستگی داره . اما خب بچه ها خیلی راحت تر از آدم بزرگا یاد ... الان ترم ۴ هستش و فرست فرند۲رو میخونن.گیراییش عالیه اما بازیگوشه.گاهی دلسرد میشم ک نفرستمش.چرا آموزشگاه گفت دوساله یه مدرک میگیره؟این چ مدرکیه ک دوساله میدن؟ممنون میشم راهنماییم کنید زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 پ من چییبیی من چند سال برم میتونم بگیرم؟؟؟ آیلتس ۷ ؟مگه شوخی 😂خیلی خیلی خیلی سخته تافل که خیلی آسون تره شما چند سالتونه؟چون معمولاً برای افرادی که سن بالایی دارن یادگیری خیلی سخت تره
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 الان ترم ۴ هستش و فرست فرند۲رو میخونن.گیراییش عالیه اما بازیگوشه.گاهی دلسرد میشم ک نفرستمش. چرا آمو ... خب مدرک چیو میدن رو باید از خود آموزشگاه بپرسید منظورتون کتاب فرندز اند فامیلی؟
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 آیلتس ۷ ؟ مگه شوخی 😂 خیلی خیلی خیلی سخته تافل که خیلی آسون تره شما چند سالتون ... 😩😂اره دیگه آیلتس ۷ بهتره من ۱۷ سالمه هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
sarakhanum عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 خب مدرک چیو میدن رو باید از خود آموزشگاه بپرسید منظورتون کتاب فرندز اند فامیلی؟ ممنون بابت راهنمایی.فرست فرند هست اسم کتابشون.دوشو شروع کردن.جلد آبیش زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 یعنی بعداز ۵ سال آیلتس میگیرم؟؟؟ تافل میگیری آیلتس نمره داره اما خب تا ۵ سال آیلتس ۵/۵ رو میگیری