z76ah4 مدیر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 عنوان چندسال زبان برم میتونم تافل بگیرم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 36 پست من که زبانم صفره اصلا واضح هیچی بلد نیستم اگه برم زبان چند سال طول میکشه تافل بگیرم هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂 1400/07/05 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 تافل میگیری آیلتس نمره داره اما خب تا ۵ سال آیلتس ۵/۵ رو میگیری 😻وای مرسی بابت راهنماییتون هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 😩😂اره دیگه آیلتس ۷ بهتره من ۱۷ سالمه خب برای یک ۱۷ ساله یادگیری خیلی راحت تر هستشالبته باید الان تمرکزتون روی کنکورتون باشه من هم سن شما هستم سه سال پیش تفننی شروع کردن (اصلاً و اصلاً فشرده نبود و بیشتر حالت سر گرمی داشت ) البته چند تا کشور خارجی هم رفتم دوستای خارجی هم دارم الان در حد آیلتس ۵ بلدم
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 شما اگر در شهر های بندری هستید خیلی مفیده که با خارجی ها در ارتباط باشید من خودم برای یادگیری با پدرم به بندر میرفتم و با خارجی ها خیلی خیلی در ارتباط بودم 😂البته کلی هم پول جمع کردم
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 خب برای یک ۱۷ ساله یادگیری خیلی راحت تر هستش البته باید الان تمرکزتون روی کنکورتون باشه من ه ... اخه زبانم صفره حتی تو کنکور میدونم نمیتونم درصد بالایی بزنم 😩😩 هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 شما اگر در شهر های بندری هستید خیلی مفیده که با خارجی ها در ارتباط باشید من خودم برای ... نه متاسفانه من تهرانم😣اصلا بلد نیستم اسم خودمو به زور میگم برم با خارجی ها حرف بزنم😂😐 هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 نه متاسفانه من تهرانم😣اصلا بلد نیستم اسم خودمو به زور میگم برم با خارجی ها حرف بزنم😂😐 خب مهم اینه که زبان رو برای چی میخواید .ببخشید ببخشید یکی از دوستام برای پیدا کردن دوست خارجی میخواد یکی دیگه برای سرگرمیاما خب من برای مهاجرت میخوام شما برای چه میخواید یاد بگیرید مهمه
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 خب مهم اینه که زبان رو برای چی میخواید . ببخشید ببخشید یکی از دوستام برای پیدا کردن دوست خار ... مهاجرت دیگه هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 مهاجرت دیگه خب کدوم کشور چه رشته ایی چه دانشگاهی در چند سالگی .من خودم میخواستم برم کانادا تورنتو دبیرستان تورن هیل. این دبیرستان آیلتس نیاز نداشتفقط یک تست کامپیوتری بود برای اینکه مهک بزنن اما مثلاً کشور استرالیا دانشگاه هاش آیلتس ۶/۵ میخوان کانادا ۵/۵ (اگه اشتباه نکنم)
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 خب کدوم کشور چه رشته ایی چه دانشگاهی در چند سالگی . من خودم میخواستم برم کا ... میخواستم برم المان رشته انسانی البته متجرم زبان ولی از دبیرستان هاش خبری ندارم هرچی زودتر برم بهتر ۲۲ سالگی هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 میخواستم برم المان رشته انسانی البته متجرم زبان ولی از دبیرستان هاش خبری ندارم هرچی زودتر برم ... آلمان به همین راحتیا راه نمیده باید با یک کیس خوب بری . بعد چقدر میخوای پول خرج کنی
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 آلمان به همین راحتیا راه نمیده باید با یک کیس خوب بری . بعد چقدر میخوای پول خرج کنی کیسو میخوام چیکار تنهایی بهتره رفیقم با دایش تو المانه رفته بره مدرک گرافیکش شاید اون تونست برام یه کاری کنههرچقد نیاز باشه خرج میکنم هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 کیسو میخوام چیکار تنهایی بهتره رفیقم با دایش تو المانه رفته بره مدرک گرافیکش شاید اون تونست برام یه ... شما ها تهرانیا چرا انقدر مغزتون کجه ؟ من منظورم اینه که از چه راهی میخواید برید به چه بهونه یی😂منظورم از کیس شوهر نیست
mr_alireza عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 171 کیسو میخوام چیکار تنهایی بهتره رفیقم با دایش تو المانه رفته بره مدرک گرافیکش شاید اون تونست برام یه ... خب شما باید اونجا کار کنید من خودم طراح و نقشه کش هستم کارم جوره چون عضو تیم فیتنس خوزستان بودم و هیکلم خیلی اوکیه راحت میتونم مدل بشم . ویا حتی با یه خانمی اونجا دوست بشم اون خرجمو بده
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 شما ها تهرانیا چرا انقدر مغزتون کجه ؟ من منظورم اینه که از چه راهی میخواید برید به چه بهونه ی ... مغز من خیلی کجه😂دست خودم نیست😅بهنونه پیدا نکردم فعلا تو بهونه خودتو بگو منم به همون بهونه برم😐😐😐 هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
z76ah4 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1021 خب شما باید اونجا کار کنید من خودم طراح و نقشه کش هستم کارم جوره چون عضو تیم ... جررر 😐😂😂😂پ منم میرم مدل ولی دیگه راه برگشتی وجود نداره🙂😐 هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂