2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوای حسابی کردم‌...بیایید

474 بازدید | 33 پست

من توشهر غریبم.همسرم‌درس میخونه ..یه خونه باهزارتاقرض خریدیم‌.ماهی ۳.۴میلیون قسط میده همسرم برا اجاره خونه و قسط اون خونه .همسرم همش بیرونه یا همش خوابه اصلا برامن وقت نداره یادرحال درس خوندنه .درس خوندشم اصلا فایده نداره برا دل خودش میخونه .استخدام رسمی نشده میگه استخدام‌رسمی شدم‌درس و میزارم‌کنار.منم تو این خونه۸۵متری توشهر غریب با این وضعیت گرونی قسط ونبودن همسرم خونه واقعا هروزم شده گریه نه خریدی نه مسافرتی هیچی‌..دوروزه باهاش قهرم که برامن وقت بزار براچی سه روز درهفته ازصبح تاشب خونه نیستی برا درس و دانشگاهیان هیچ‌فایده ای میدونی نداره ....دعواکردم ...اونم‌گفت آرامش برام‌نزاشتی چیکار کنم زنگ‌میزنم به بابات میگم این چیه تربیت کردین منم گفتم به امام‌حسین قسم‌ بخای زنگ بزنی منو نمیبینی. شروع کرد خودشو زدن.داد زدن فحش به جد وآباد دادن .منم‌مسگقتم‌خودتی خودتو نکش بدبخت پاره میشی .آخرشم رفت خوابید ...من واقعا خسته شدم‌خیلی 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت..

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

من یه بار شوهرم گف زنگ میزنم مامانت اخلاقتو درست کنی. گفتم زنگ بزن، فک کردی من بلد نیستم زنگ بزنم بابات😂بعدم گفتم زنگم بزنی بهت میگن ببین چیکار کردی اخلاقش اینطوری شده، 

نقطه صعف نده هیچوقت

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
شوهر ما هم ک درس نمیخونخ یا سرکاره یا هیچی نمیگه

اخه ت شهر غریب غلط میکنه شوهرم وقت برامن نداره ...من حق ندارم انگار 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

عزیزم دیگه گرونیه دیگه همه درک میکنن ان‌شاالله خونه دارشین خوب میشههعع به زحمتش می ارزه

برای تنوع یه سفری چیزی جور کن برو شهرتون برگرد

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

حق داریا

ولی بخاطر شرایط اقتصادی که درگیریم همگی، درکش کن و مهربون تر حرفاتو بزن

برو یه هفته ای خونه پدرت تا حال و هوات عوض بشه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
من یه بار شوهرم گف زنگ میزنم مامانت اخلاقتو درست کنی. گفتم زنگ بزن، فک کردی من بلد نیستم زنگ بزنم با ...

آنقدر به خانواده ها زنگ‌زدیم .آنقدر دعوامونو فهمیدن .میدونه من از هیچی نمی‌ترسم حتی اگه جونمم بره .میخواست تهدید توخالی کنه .