2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوای حسابی کردم‌...بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 33 پست

مردا چرا انقدر سگ شدن.شوهر میمون منم دوماهه دارم التماس میکنم ببر بیرون یه دور بزنیم میگه بچه مریض میشه اونوقت خواهرزادهاش همشون از دم سرما خوردن امروز رفتن باغ میگه پاشو بریم باغ منم گفتم بچه مریض میشه میمون عوضی پاشد خودش رفت ایشالله به حق صاحب امروز از دماغشون بیاد

تیکر به وقت تولدیکسالگی سلنا کوچولو😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگه درست میشه و میگذره 

شما هم برو سرکار سرگرم شی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
حق داریا ولی بخاطر شرایط اقتصادی که درگیریم همگی، درکش کن و مهربون تر حرفاتو بزن برو یه هفته ای خو ...

خونه پدرم اوضاع داغونه متاسفانه ..داداشم مشکل داره فکر اوننن خانوادم‌.

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
آنقدر به خانواده ها زنگ‌زدیم .آنقدر دعوامونو فهمیدن .میدونه من از هیچی نمی‌ترسم حتی اگه جونمم بره .م ...

من  به هر دونفرتون حق میدم یکم بیشتر همدیگه رو درک کنین هردوتحت فشارین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
دانشگاه ک باز نیست 

مآل اینا۱۰نفرن رشته خاصه بازه کلاسشون از بخت بده من .اه

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

اسی جان منم الان با شوهرم دعوا کردم

منم تو شهر غریب زندگی میکنم شوهرم روزای تعطیل منو با بچه ها تو  خونه میزاره خودش میره پیش دوستاش 

امروز دیگه خسته شدم بهش زنگ زدم باهاش حسابی دعوا کردم الانم از خونه زدم بیرون 

جایی هم ندارم برم نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فریاد بزنم وگریه کنم تا خالی بشم ولی امکانش نیس

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
اسی جان منم الان با شوهرم دعوا کردم منم تو شهر غریب زندگی میکنم شوهرم روزای تعطیل منو با بچه ها تو ...

مشکل ما این بود قبول کردیم بیاییم غربت با شوهرهای نفهم

همون اول ازدواج چشماتو باز میکردی

هی خدا باعث بانی شو بدبخت روزگار کنه انشالله 

خونه پدرم اوضاع داغونه متاسفانه ..داداشم مشکل داره فکر اوننن خانوادم‌.

ای بابا😔

ببین منم از خانوادم دورم هزار کیلومتر ☹️

و اینجاکسی رو هم ندارم

تو خونه ورزش میکنم، گاهی برا خودم خیاطی میکنم(کلاس نرفتم، همینجوری میدوزم که یاد بگیرم)، با پسرم میرم بیرون یه دوری میزنیم، تو هم برا خودت، نسبت به امکانات، یه سرگرمی دست و پا کن حوصله ات سر نره و اینجوری رفتارت به شوهرتم بهتر میشه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!