سلام دوستان ...من ب خاطرفشارخون بالا مجبور شدم 35 هفته زایمان کنم ...خداروشکر بچه هیچ مشکلی نداشت وبامن مرخص شد ...الان 3 ماه و 6 روزه است...ازاونجایی که من یک دخترهم دارم همش مقایسه میکنم میگم محمدجواد ریزه ...وزن تولدش 2300 بود دوماهگی 4300...الان نمیدونم...میخنده ،صدادرمیاره،درمرمیکنم سرش راتاحدودی نگا میداره...گردن گرفته ولی لق میزنه...فقط خیلی ریزه نمیدونم چرا؟کسی بوده که نوزادنارس داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرت یک ماهگی وزنش چقد بود یا 14 روزگی یادته؟ شیرخودتو میدادی فقط؟
ن فک کنم 2800 بود 14 روزگی ...یادم میبردم بهداشت میگف وزن کم نکرده خداروشکر خوب داره پیش میره...الان نه ماه ونیم...9 ماه 8 ونیم بود ...5 ماه بیشتر شیرمو نخورد بقیه اش شیرخشک...ازمن ب تونصیحت کمکی بهش بده خیلی بهتره...درضمن برو خانه بهداشت بگو بچه ام زود دنیااومده باید شیرخشک یارانه ای کمکی بهت بدن چون بهش تعلق میگیره...من دوستم بهورز توخانه بهداشت...اون ب من گفت منم رفتم بهداشت برام درخواست دادن شیرحشک یارانه بهم دادن البته کمکی ولی بقیه اشو خودم میخرم همون یارانه ای...خیلی شیرعالی هم هست من همه جوره اشو امتحان کردم
پسرت یک ماهگی وزنش چقد بود یا 14 روزگی یادته؟ شیرخودتو میدادی فقط؟
نگران نباش پسرمنم ی کم ریزه ولی ماشاالله خیلی تیز وزرنگ...الان هم داره مبل ومیز میگیره می ایسته میخواد راه بره...انقدر هم نگران تپلی نباش میخواهی ازکتف وکول بیفتی؟دخترمن شیرخودمو میخورد شیرم خیلی چرب بود تپل شده بود شدید ب حدی که من آرزتروز گردن گرفتم...ولی الان ک کلاس اول خیلی لاغره...اون بچه هایی ک توکوچیکی تپل هستن بزرگ بشن لاغرمیشن...نگران نباش منم مث توبودم خیلی سختی کشیدم...انقدرغصه خوردم موهام سفید شده همه ولی الان خداروشکرمیکنم وقتی میبینم انقدر باهوش وزرنگ ...اصلا هم از هم سن هاش عقب نموند تازه بردمش دکتر واسه حساسیت گف چکارامیکنه گفتمش گفت ازهم سناش جلوتره...فقط تند تند شبرش بده...تومث من نکن غصه نخور شیرت خراب میشه