2777
2789
عنوان

نوزادنارس

1540 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ...من ب خاطرفشارخون بالا مجبور شدم 35 هفته زایمان کنم ...خداروشکر بچه هیچ مشکلی نداشت وبامن مرخص شد ...الان 3 ماه و 6 روزه  است...ازاونجایی که من یک دخترهم دارم همش مقایسه میکنم میگم محمدجواد ریزه ...وزن تولدش 2300 بود دوماهگی 4300...الان نمیدونم...میخنده ،صدادرمیاره،درمرمیکنم سرش راتاحدودی نگا میداره...گردن گرفته ولی لق میزنه...فقط خیلی ریزه نمیدونم چرا؟کسی بوده که نوزادنارس داشته باشه

خدا حفظش کنه عزیزم اگه مشکلی بود دکتر یا خانه بهداشت که میبری متوجه میشدن  

پسر منم اسمش محمد جواد😘🥰

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداآقامحمدجواد شما را هم حفظ کنه انشاالله❤❤❤❤❤

ممنون عزیزم❤❤❤😘

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
تو ۳۵ هفته نارس نیست..زودرس میشه پسر منم هفته ۳۶ بدنیا اومد...خیلی ریز بود.۲۵۰۰ کیلو بود کم کم شد ...

عزیزم من بچم 36 هفته دنیا اومد 2500 هم وزنش... خیلی کوچیکه بچه شما بعد  چن وقت سرحال شد؟ 

دخترم خیلی ریززه دلم میخاد زود بزرگ شه تازه زردیش خوب شده 4 شب زیر دستگاه زردی بود ولی هنوز گوشه چش ...

سلام...مگه چندهفته ب دنیااومده ...نگران زردی نباش زودی خوب میشه ...بعضی ها تا 3 ماه زردی دارن ک طبیعی ....فقط تندتند شیرش بده 

پسر من 32 هفته ب دنیا اومد یک کیلو و هشتصد بود 😂😑

منم که خوندی 35 هفته 2300 وزن...ماشاالله هزارماشاالله الان توده ماهه ی کارهایی میکنه وانقدر زرنگ وزبل ک نگو...ازدخترمم که 42 هفته ب دنیااومد زرنگ وزبل تره...میگفتن که بچه هایی ک زودارب دنیا میان باهوش تر وزرنگ ترن حقیقتا من بهش رسیدم

اره پسر منم ۸ ماهشه فقط ووول میخوره😂😂

پسرمنم یک جا بندنمیشه...داره تمرین میکنه وایسته راه بره که زودتر همه چیوبترکونه...الان چهاردست وپاست  بازی کم بهتره راه بیفتن که ...الهی که زنده وسلامت باشن