2777
2789
عنوان

هر کی میخواد حاجت بگیره بیاد

464 بازدید | 74 پست

سلام عزیزان هرکس حاجتی داره هر حاجتی ۴۰ زیارت عاشورا هر چه قدر میخواد برداره که امروز که روز اربعین بخونه و انشاءالله خود امام حسین شفاعتمون کنه و مشکلات و گرفتاری ها حل بشه و حاجت ها هم روا

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه میخونم 

عزیز دلم حاجتت روا 

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
من ۲تا میخونم فقط همه  واسه دوست ابجیم دعا کنید به هوش بیاد دعا کنید واسش خیلی بهوش بیاد همی ...

عزیز دلم حاجتت روا

۲

عزیز دلم حاجتت روا

منم یه دونه میخونم

عزیزم حاجتت روا

من یدونه میخونم الهی همتون حاجت روا بشین

لطفا برای حاجت دلم دعا کنید

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

من یه دونه میخونم،میشه برام دعا کنی؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

@بهار1899  سلام مهربونم دوست داشتی شرکت کن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛