2777
2789
عنوان

ترقوه دخترم شکسته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 49 پست
عزیزم پسرمن 8ماهه بود چهارتا انگشت دستاش له شدن سنگ اوپن افتاد رو دستش الان سه سال ونیمه خوب شد همون ...

الهی بمیرم... جراحی شد؟؟؟ چیکار کردی؟ چی دادی بخوره زودتر خوب بشه؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اخه ما عادت داریم بعد از اتفاق همه مون دانای کل بشیم ، متنفرم از اینکه بعد یه اتفاق هی میان میگن خوب ...

خواهر خودم پرستاره .خدای شماتت کردن 

حتا دخترم سرماهم بخوره کلی حرف بهم میزنه چه برسه بفهمه دستش شکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیرکاکائو میخوره  ارده نمیخوره کیک و شیرینی کلا نمیخوره فرنی نمیخوره

کاکائو تا اونجایی که اطلاع دارم مانع جذب کلسیوم میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فقط شیرکاکائو میخوره  ارده نمیخوره کیک و شیرینی کلا نمیخوره فرنی نمیخوره

شیر برنج

پودینگ

شیر موز

شیر پسته

هم امتحان کن

سوپ های خامه دار

آش کشک

انواع پنیر....شاید پنیر گودا یا انواع دیگه رو بخوره.

دیگه در نهایت نخورد شربت یا قرص کلسیوم بهش بده. قرص جوشان کلسیوم هست با طعم لیمو من خودم هفته ای ۳ تا میخورم😅

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سرچ کردم اینطور نیست 

https://www.salamatnews.com/news/106227/کاکائو-جذب-کلسيم-شير-را-کم-مي‌کند

سرچ کردم اینطور نیست 

https://www.rokna.net/بخش-سلامت-16/425886-شیرکاکائو-دشمن-جذب-کلسیم

شیر برنج پودینگ شیر موز شیر پسته هم امتحان کن سوپ های خامه دار آش کشک انواع پنیر....شاید پ ...

مشکل اینجاست دختر من بستنی و ماست زیاد میخوره پنیر هم همینطور حتا پنیر خالی خالی میخوره یه بسته کوچیک. شیرکاکائو هم سرچ کردم مشکل نداره اونم میخوره شیرموز هم گاهی میخوره فقط شیر خالی نمیخوره یا مثلا فرنی 

ولی با این وجود براش شربت کلسیم هم می‌خوام بدم

https://www.rokna.net/بخش-سلامت-16/425886-شیرکاکائو-دشمن-جذب-کلسیم

اگر بخونید نوشته ۱۵ درصد از کلسیم رو کم میکنن نه همه ش

مشکل اینجاست دختر من بستنی و ماست زیاد میخوره پنیر هم همینطور حتا پنیر خالی خالی میخوره یه بسته کوچی ...

اول یه آزمایش خون بده ببین کمبودی داره یا نه

چون اضافی باشه به صورت سنگ و شن تو کلیه رسوب میکنه 

ممکنه چیزایی که گفتی میخوره کافی باشه

ویتامین دی هم آزمایش بده براش

دی هم باشه کلسیوم کافی هم باشه جذب نمیشه.

الهی بمیرم... جراحی شد؟؟؟ چیکار کردی؟ چی دادی بخوره زودتر خوب بشه؟

خدانکنه قربونت بشم جراحی شد دوماهه خوب شد عزیزدلم😨😨امیدوارم بحق حسین و اولادش نصیب هیچکس نشه دختر گلتم زود خوب شه😥😥😥❤️🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم خوبی

دخترت چی شد؟

دخترم سه سالشه

دیروز این اتفاق براش افتاد

میشه بگید چقد طول کشید دخترتون خوب ش و چیکار کردید براش؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
سلام عزیزم خوبی دخترت چی شد؟ دخترم سه سالشه دیروز این اتفاق براش افتاد میشه بگید چقد طول کشید دخ ...

سلام ممنونم 

ای جانم از دست این دخترای شیطون 

راستش ما یکم دیر بردیم بیمارستان گفتن جابجا شده و نیاز به جراحی داره ولی راستش جرعتشو نداشتیم بردیم فوق تخصص گفتن جراحی لازم نیست حتا آتل هم لازم نیست فقط گفتن دست اون قسمت شکسته با سنجاق بزنیم به لباس تا به شکل L بمونه و آویزون نشه غذاهای مقوی بهش دادم با یکم شربت کلسیم چون نمی‌خورد پای مرغ میپختم آبشو تیلیت میکردم میخورد . و دو هفته استراحت کرد بعد از فک کنم یک ماه سنجاق دستشو دکتر گفت باز کنم و الان سه ماه میگذره کاملا جوش خورده و خوب شده 

زیاد برا عکس نبرش چون ضرر داره می‌دونم نگرانی اما جوش میخوره سر دو سه هفته

سلام ممنونم  ای جانم از دست این دخترای شیطون  راستش ما یکم دیر بردیم بیمارستان گفتن جابج ...

متوجه نشدم چطوری سنجاق بزنم

یعنی قسمت سر آستین رو به لباس بزنم ؟

مثل وقتایی ک مثلا کتف بند و اینا میبندن اون شکلی؟

خیلی نگرانشم

دختر منم هیییچی درست حسابی نمیخوره

دیگه چیا بدم بهش؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
متوجه نشدم چطوری سنجاق بزنم یعنی قسمت سر آستین رو به لباس بزنم ؟ مثل وقتایی ک مثلا کتف بند و اینا ...

بله همون‌طور . اذیتش کمتره یا میتونین با یه روسری آویزون گردنش کنین. 

دختر منو تو بیمارستان آتل ایت بستن ولی دکتر گفت لازم نیس

بهش بگین اگه نخوره خوب نمیشه 

دختر منم کلا اهل خوردن نیست ولی تو اون دو سه هفته هرچی میاوردم میخورد که زودتر خوب بشه 

همون غذاهای معمول رو بدین . فقط پای مرغ من شنیدم خیلی خوبه و شربت کلسیم . اگه نخورد با آبمیوه قاطی کنین چون شربتش یکم غلیظه