2777
2789
عنوان

ترقوه دخترم شکسته😭😭😭😭

1421 بازدید | 49 پست

دختر من کلا از وقتی راه افتاد می‌رفت بالا. بالای هرچی مبل میز ماشین هرچی که فکرشو کنین 

دیروز ناهارشو دادم خواستم یکم چرت بزنم ده دقیقه نشد صدای جیغش رفت هوا  سریع رفتم دیدم داره گریه می‌کنه همون لحظه شوهرم رسید هرچی گفتم ببریم دکتر گوش نداد دردش شدید بود طفلکم شب حاضر شدیم ببریم اینبار دخترم جیغ و داد و بی‌قراری کرد نبردیمش صب دیگه به زور بردیمش عکس گرفتن گفتن ترقوه شکسته و جابجا شده بانداژ کردن گفت سه روز دیگه بیار اگه جاش درست نشده باشه باید جراحی بشه 

دارم دق میکنم از غصه 

تا حالا برا کسی همچین اتفاقی افتاده؟؟؟ جراحی کردین؟؟؟؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم مادر بدی ام 

چرا باید استخون یه بچه چهار ساله بشکنه؟؟؟؟؟؟

شیر نمیخوره به زور هم میدم یه ذره میخوره 

ماست ولی میخوره 

یه دکتر اونجا بود تا دید گفت مادرا شیر نمیدن به بچه...

آخه وقتی نمیخوره چجوری بدم؟؟؟؟ 

توروخدا بهم بگین چه کوتاهی ای کردم؟؟ نباید میرفتم بخوابم؟؟؟ 

لااقل همون دیشب میبردید دیگه جابه جا نمیشد که جراحی بخواد خدا نکرده... چطوری دلتون طاقت اورد تا صبح صبر کنید😖😖😖

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

همش دوس داره بره بالا و بپر بپر کنه آخه چجوری جلوشو بگیرم؟؟؟ 

اصلا مغزم کار نمیکنه اگه مادرم بفهمه کلی حرف بارم میکنه

حس میکنم مادر بدی ام  چرا باید استخون یه بچه چهار ساله بشکنه؟؟؟؟؟؟ شیر نمیخوره به زور هم میدم ...

خوب الان بشینی خودتو سرزنش کنی چی درست میشه ؟ 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

بمیرم برا جفتتون پیش میاد یبارم دخترم داست بازی می‌کرد سرش خورد لبه پنجره شکست یبار تاندون انگشتش پاره شد پیش میاد خودتو ناراحت نکن اینشالله که خوب میشه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
لااقل همون دیشب میبردید دیگه جابه جا نمیشد که جراحی بخواد خدا نکرده... چطوری دلتون طاقت اورد تا صبح ...

بخدا نیومد زجه میزد دستشو کج نگه داشته بود با اون وضع فرار میکرد نتونستم دلم طاقت نیاورد اینجوری زجع بزنه 

حالا اون اتفاقه تقصیر کسی نیست

ولی فقط موندم چطور یه بچه که استخونش شکسته رو یه شب گیر دادین و نبردین دکتر

چه زجری کشیده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اخه بچه هام خیلی شیطون شدن 

منم از دست بچه هام جرات ندارم چشم روهم بزارم 

عزیزم اتفاقی ک افتاده با سرزنش کردن خودت چیزی عوض نمیشه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خوب الان بشینی خودتو سرزنش کنی چی درست میشه ؟ 

فقط نمی‌دونم چیکار کنم؟؟؟ کوتاهی از من بوده؟؟؟ نمی‌دونم پوکی استخوان داره که اینطوری شده؟؟؟ آخه چرا