2777
2789
عنوان

اندوسکوپی و ایدز

656 بازدید | 20 پست

من معدم شدیدا درد میکنه یه چهار سالی هست که باید برم اندوسکوپی ولی از ترس ایدز نمیرم ولی الان یه جوری درد گرفته و علایم زخم معده هم دارم چیکار کنم؟من نمیخوام ایدز بگیرم لطفا اگه توی تهران یه بیمارستان خصوصی خوب و تمیز میشناسین‌ که دستگاه های اندوسکوپیشون هم تمیزه بهم معرفی کنین دارم از معده درد میمیرم😭

همه جا باید شرایط بهداشتی رو رعایت کنن و موادی ک برای ضدعفونی استفاده میکنن کاملا تایید شدست عزیزم الکی که نیس اینجوری باشه همه ایدز میگیرن دیگه طی یه سال نصف جمعیت ایدزی میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
همه جا باید شرایط بهداشتی رو رعایت کنن و موادی ک برای ضدعفونی استفاده میکنن کاملا تایید شدست عزیزم ا ...

درسته عزیزم ولی تو اینترنت اینو نوشته بود منم وسواسی ترسیدم😢

درسته عزیزم ولی تو اینترنت اینو نوشته بود منم وسواسی ترسیدم😢

هرچی بیشتر نگران باشی خطرش بیشتره با خیال راحت برو ایشالا که هیچی نمیشه. معده خیلی خطرناکه باعث بیماری های دیگه هم میشه حتما پیگیری کن