2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنش خیلی زن خوبیه😑

585 بازدید | 38 پست

دوست شوهرم تازه رییس یه جایی شده بعد کارمندای خانم ک مثلا کاری باایشون داشته باشن خب پیام میدنو زنگ میزنن بهشون

دوست شوهرم گفته چند وقت پیش یکی از کارمندای خانم تو پیامش منو عزیزم خطاب کرده خانمم شمارشو برداشته زنگ زده بهش ک یکبار دیگه شمارتو رو گوشی شوهرم ببینم میام پیدات میکنم پا. رت میکنم اونم خانمم معذرت خواسته و گفته با همه اینجوری حرف میزده خانمش گفته تو گو. خوردی اینجوری حرف میزنی 

حالا شوهرم میگه ایول به زنش این زن زندگیه زن باید صداش رو سرش باشه نه مث تو بی زبون😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارن روش غیرتی باشی خب. برمی‌گشت میگفت چ سلیطه بوده باید ساکت میشد چ اشکال داره اون گفته عزیزم یا اصلا چرا گوشی و چک کرده خوب بود؟ 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت

دلم برا اون زنه سوخت 

منم به همه هی میگم عزیزم 😐

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

واقعا بعضیا این مدل حرف زدن قربون صدقه رفتن عادتشونه ی جور تکیه کلامه .این خانوم زیادی تند رفته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹