2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم تو رو خدا بیاین

179 بازدید | 8 پست

بچه ها من  دهانه واژنم میخاره امکان دکتر رفتن تا یه هفته رو ندارم تو رو خدا  قرصی چیزی حوردین چی خوردین بگین برا جنینم خطرناک نباشه

واس مامان شدنم صلوات بفرستین 
شاید عفونت داری ک خارش داره عزیزم تازگی رابطه داشتی ؟

نه یه هفتس ندارم   چیکار کنم  چی بزنم   خیلی میخاره کلوترومازول دارم  ولی  دوماهه بازه  درش بزنم

واس مامان شدنم صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه هفتس ندارم   چیکار کنم  چی بزنم   خیلی میخاره کلوترومازول دارم  ولی   ...

هیچی نزن شاید واسه بچه ضرر داشته باشه برو دکتر یاخونه  بهداشت کنار خونتون 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

عفونت شدی،شورت نپوش،شلوارک بپوش حسابی خودتوخشک کن،بادستمال کاغذی نه بادستمال نخی تمیزخشک کن،،یه مدت رابطه نداشته باش،ماست پروبیوتیک بخور،بدون تجویزدکترهیج دارویی استفاده نکن

آب فراوون بخور ماست پر‌وبیوتیک هم خیلی خوبه شورت نپوش و خودتو خوب خشک کن بعد از هربار دستشویی 

اگه پماد کلوتریمازول ۱٪ داری به بیرون واژن با انگشت بمال هر شب قبل خواب از اپلیکاتور استفاده نکنی خیلی خطر داره

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️