2777
2789
عنوان

علایم بیش فعالی در بچه ها

1080 بازدید | 21 پست

سلام خانوما چند تا از علایم بچه های بیش فعال رو در دختر ۸ سالم میبینم 

مثل تمرکز نداشتن ،تو حرف بقیه پریدن،بیقراری در بدست آوردن خواسته اش و ...

حالا دو تا سوال دارم 

به نظرتون دخترم بیش فعاله؟

دوو اینکه میترسم ببرمش دکتر ،اگع دارو بده ،بهش دارو بدم ؟چون از حالا دوست ندارم دارو بخوره از طرفی هم میترسم بعداً پشیمون بشم از سهل انگاریم.  تجربه ای دارین درین زمینه؟

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

لطفا ببررررر دکتر یکی بچه خواهر خودم یکی برادرزاده شوهرم تو این سن بیش فعال بودن منتها چون از انگ مشاور و روانشناس می ترسیدن نبردن دکتر حتی من گفتم باهام دعوا کردن پدر ما رو درآوردن خودشونم اذیت شدن. البته دختر شما خوبه فقط باید چکآپ بشه. اونا در حد انداختن یوهیی تلویزیون یا مثلا محکم بزنن تو سر بچه کوچیک مغزش بیاد تو دهنش و...پسردایی شوهرمم اینطوری بود یه بار نوه خاله شوهرمو از نیم طبقه پرت کرده بود پایین خدا رحم کرد 

خلاصه کلا چکآپ روانی برا بچه خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تجربه دارم. والدین سهل انگاری کردن و مشکل بچه رو نادیده گرفتند. 

بچه اختلال توجه، بازیگوشی زیاد و حتی مشکلاتی در گفتار و ناخن جویدن داشت. 

در نوجوانی به رفتارات پرخطری مثل رانندگی خطرناک و عدم صبر و کنترل خشم مواجه شد. 

الان هم دیگه درمان و جبرانش اش خیلی دیر شده. 

شما این اشتباه رو نکن اول اینکه از ترس حرف روانشناس از کاربرای اینجا درخواست تشخیص نداشته باش چون تشخیص یک اختلال شوخی بردار نیست. 

حتما هم پیش روانشناس کودک و نوجوان خوب برید.

علاوه بر دارو رفتار درمانی و بازی درمانی هم شنیدم دارند. هرچند شاید اصلا بیش فعال نباشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
لطفا ببررررر دکتر یکی بچه خواهر خودم یکی برادرزاده شوهرم تو این سن بیش فعال بودن منتها چون از انگ مش ...

اره شوهر خودم بشدت مخالفه میگه چیه از حالا بچه رو دکتری می‌کنی ،من باید با خرج خودم بچه رو ببرم دکتر 

بله تجربه دارم. والدین سهل انگاری کردن و مشکل بچه رو نادیده گرفتند.  بچه اختلال توجه، بازیگوشی ...

من خودم چند ساله به خاطر ناراحتی اعصاب تحت نظر روانپزشکم ،حالا بماند که همین شوهر خودم چقدر منو آزار داد و انگ روانی زد ،دکتر روانپزشک گفت بیار ببینمش ،به نظرتون روانپزشک ببینتش بهتر از مشاور کودک نیست؟

اره شوهر خودم بشدت مخالفه میگه چیه از حالا بچه رو دکتری می‌کنی ،من باید با خرج خودم بچه رو ببرم دکتر ...

لزومی نداره کسی بفهمه که انگ بزنن یواشکی ببر حتی به نزدیکترین کسانت هم نگو چون شوهرتم حق داره مردم انگ می زنن بیشعورا😅

لطفا ببررررر دکتر یکی بچه خواهر خودم یکی برادرزاده شوهرم تو این سن بیش فعال بودن منتها چون از انگ مش ...

ممنون از تجاربتون 🌷

لزومی نداره کسی بفهمه که انگ بزنن یواشکی ببر حتی به نزدیکترین کسانت هم نگو چون شوهرتم حق داره مردم ا ...

هییییععیی روزگاااررر😪😪

من خودم چند ساله به خاطر ناراحتی اعصاب تحت نظر روانپزشکم ،حالا بماند که همین شوهر خودم چقدر منو آزار ...

مشاور که یه چیز دیگه ست کارشون. 

روانشناس کارش تشخیصه بعد اگه نیاز به دارو و چیز دیگه بود ارجاع میدن به روانپزشک. 

حالا هر تصمیمی میخوای بگیر اگه فکر میکنی اون روانپزشک خوبه ببر نشونش بده. 

من خودم چندسال پیش یک خانم روانشناس کودک و نوجوان دیدم کارش هم خوب بود هم فک کنم کتاب نوشته بود هم در تلویزیون ایران و سمینار فعالیت داشت البته بیشتر در زمینه اوتیسم و اختلالات مشابه بود و باتجربه بودش. 

واسه همین گفتم اگه روانشناس کودک نوجوان خوب پیدا کنی عالیه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

اصلااین بیش فعالی تومخیلهمن نمیگنجه 🤐🤐

🤐 

بچه صبح تا شب تو آپارتمانه 

تفریح نداره ، سرگرمی نداره ، هم بازی نداره تا آموزش ببینه 

یکم که از درو دیوار میره بالا میگن بیش فعاله!!!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خودم چند ساله به خاطر ناراحتی اعصاب تحت نظر روانپزشکم ،حالا بماند که همین شوهر خودم چقدر منو آزار ...

عزیزم ببر روانپزشک کودک

درثانی بهش بگو دوس ندارم قرص بخوره

شاید اصلا بیماری که شما فکرمیکنی نداشت

توتهران دکترکتایون خوشابی روانپزشک کودکه

اینجا نظرنپرس مگه کارشناسن؟؟؟؟

مشاور که یه چیز دیگه ست کارشون.  روانشناس کارش تشخیصه بعد اگه نیاز به دارو و چیز دیگه بود ارجا ...

من تو شهر کوچیک زندگی میکنم مشاور کودک نداره☹️