2777
2789

دیروز تب کرد بردیم بیمارستان گفتن لخت شه تبش گرفتن تب نداشت،با جیوه ای ۳۷ و نیم بود یا کمتر.بردیم یه دکتر دیگه تو مطب اونجا تب داشت ۳۸ با دیجیتالی با اضافه کردن نیم درجه،،نامه بستری داد باز بیمارستان همون مدلی تب گرفت و گفتن تب نداره و بستری نکردن.

بردیم یه دکتر خوب،اونم گفت تا وقتی تب باشه با لباس کم کردن خوب بشه عب نداره و شیر بخوره و بیحال نباشه طوری نیست.

پرسید اسهال نیست یا ناله نمیکنه.خب گفتم نه.

قطره استامینوفن داد فقط

دیشب یخورده تو خواب حس کردم صدا مثل ناله اما کم.حالا نمیدونم مال خوابشه یا درد

اخه نفخ هم داره کولیکز و پدی لاکت میخوره از دیروز.

حالا امشب ساعت ۸ بود مدفوع کرد توی یه پوشک پشت سر هم دوبار.با فاصله دو یا پنج دقیقه.اسهالی.یعنی پوشک فقط رنگ زرد گرفت.دیگه هنوز مدفوع نکرده.

حجمش زیاد نبود البته.

ادرارشم خوبه و شفافه و بدون رنگ.تا الان البته.

چکار کنم.الانم دکتری دیگه نیست فردا هم تعطیله و کسی نیست😭

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

فکر کنم پدی لاکت اسهال میکنه بعد الان تب نداره اگه داره ببرش اورژانس بیمارستانا هستن دکترای شیفت تب خطرناکه لطفا بیخیالش نشو

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
فکر کنم پدی لاکت اسهال میکنه بعد الان تب نداره اگه داره ببرش اورژانس بیمارستانا هستن دکترای شیفت تب ...

استامینوفن میخوره دیگه تب نداره همش ۳۷ یا ۳۶.۹ هست یا زیاد بشه ۳۷.۳. 

دیروز ک دکتر داشتیم کاری نکردن اخرش رفتیم شهر دیگه الان که نیست اصلا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی آنلاین مشاوره بگیری،یه دکتر خوب از سایت دکتر ساینا یا دکتر دات متخصص اطفال پیدا کن ،بعضیشون 24 ساعت آنلاین هستن ،شرح حال بده راهنمایی میکنن

مراقب تبش باش، اگر حس کردی گرمه با حوله یا دستمالی که با آب ولرم خیس کردی پیشونی و پاهاش و اگه لازم بود بدنش رو مرطوب کن و مجدد،دارو هم در مورد اسهال یا تب متخصص خوب راهنمایی میکنه من تا حالا چندبار از سایت مشاوره گرفتم و حتی لازم بوده نسخه هم فرستادن 

اون پدي لاكت اوايل مصرف يكم مدفوع بچه رو روان ميكنه ها

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بخدا نمیدونم مواظب باش تا صبح،دو بارم اسهال نمیشه،اسهال قانون داره بابا،ببینن تا صبح بیرون روی داره یا ن،دعای نور براش بخون منم ۷ تا براش میخونم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
عزیزم میتونی آنلاین مشاوره بگیری،یه دکتر خوب از سایت دکتر ساینا یا دکتر دات متخصص اطفال پیدا کن ،بعض ...

الان دقیقا تبش گرفتم بود ۳۶.۸

استامینوفن میخوره دیگه داغ نیست.لباسش کمه رکابی و شورت عینکی داره و کلاه.یه رو پوش هم روشه که قبل استامینوفن شروع کنم با این لباسا داغ بود.

هنوز ساعت ۱۲ باید استامینوفن بخوره.۶ ساعتی ۸ قطره میخوره.

اینکه اسهال شده نگرانم.

یبار مشاوره گرفتم از یه دکتر اینترنتی تو بارداری. زیاد چیزی حالیش نبود😒میترسم دیه والا😅

بعد اینکه میشه خودم مریضی دارم رو شیرم اثر کرده؟

اخه الان مدفوع خودم با یه حالت ببخشیدا خیلی شرکنده🙏🏻😣چرک مانند دفع شد😞

احتمالا روده هاش عفونت کرده دختر من در عرض یک ماه دوبار همینطور شد واسه تب فقط و فقط شیاف استامینوفن ۲۵ درصد الیته دخترم یکسالشه و واسه اسهالشم پدی لاکت داد دکترش 

اگ روده هاش عفونت کرده باشه تا هفت روز زمان میبره خوب بشه دکتر گفت اینو

اون پدي لاكت اوايل مصرف يكم مدفوع بچه رو روان ميكنه ها

در این حد که گفتم ؟یعنی مدفوع فقط پوشکش رنگ زرد داده

به این زودی اثر کرده؟؟از دیشب دادم

و اینکه ببخشیدا شرمنده الان مدفوع خودمم با حالت چرک مانند دفع شد.

میشه خودم مریضم رو شیرم اثر گذاشته؟

شیر خشک هم نمیخوره،😞

بخدا نمیدونم مواظب باش تا صبح،دو بارم اسهال نمیشه،اسهال قانون داره بابا،ببینن تا صبح بیرون روی داره ...

شکلش شل بود خیلی فقط پوشک زرد شد.به قوا من مواد نداره.

قبلش مدفوع داشت یهو اینجوری شد.

ممنون🙏🏻🌹❤️

در این حد که گفتم ؟یعنی مدفوع فقط پوشکش رنگ زرد داده به این زودی اثر کرده؟؟از دیشب دادم و اینکه بب ...

شما مريضيد؟ مشكلتون چييه؟ آره اولا مدفوع رو زرد و روان ميكنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
الان دقیقا تبش گرفتم بود ۳۶.۸ استامینوفن میخوره دیگه داغ نیست.لباسش کمه رکابی و شورت عینکی داره و ک ...

عزیزم سابقه دکتر و درصد رضایت ازشون میتونه توی انتخاب دکتر کمک کنه،ولی چون کامل قطع نشده تبش و با استامینوفن کنترل میشه بهتر مشورت بگیری تا دلیلش پیدا بشه ،انشاالله زود خوب میشه 

احتمالا روده هاش عفونت کرده دختر من در عرض یک ماه دوبار همینطور شد واسه تب فقط و فقط شیاف استامینوفن ...

خب پدی لاکت از دیشب میخوره.

استامینوفن هم قطره داده دکترش.

مدفوع خودمم برا بچها گفتم چطوری شده.میشه مشکل از منه مریضی دارم رو شیر اثر کرده؟،شیر خشک هم نمیخوره ک بدمش

شما مريضيد؟ مشكلتون چييه؟ آره اولا مدفوع رو زرد و روان ميكنه

میگم شاید.چون مدفوعم این مدلی شده.

شنیدم اینجوری باشه میگن روده تحریک پذیر.حالا شاید چیز دیگه باشه نمیدونم امروز دیدم اینجوریم

عزیزم سابقه دکتر و درصد رضایت ازشون میتونه توی انتخاب دکتر کمک کنه،ولی چون کامل قطع نشده تبش و با اس ...

برنامه باید دان کنم یا سایته؟

هزینش چجوریه؟