2777
2789

برا هر کامنت دعا کنین لایک کنین

ان شاالله همگی ب حق امام حسین و شهیدان کربلا حاجت روا بشیم و هرکی هر مشکلی داره خدا معجزه وار براش حل کنه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

برا منم از ته دلتون دعا کنین خدا زندگیم رو بهم ببخشه و مشکلمون رو حل کنه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا کنید معجزه بشه و خدا حاجت دلمو بده ، یه صلوات مهمونم کنید اسمم سمیه هست بزودی ازدواج کنم و دلم شاد بشه دلم خیلی شکسته

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..... 

التماس دعا ..... ❤❤❤❤❤❤❤❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
صاحب ی همسر خوب و ی شغل خوب بشم انشالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی آمین

دعا کنین مشکل منم درست شه همش بغض دارم دارم روانی میشم کاش امشب خدا حاجتمو بده بر اون که کاری نداره ...

الهی آمین خواهر جان

خودمم حالم همینجوره

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدایا به حق اربعین قسمت میدم کاری کن زندگیم خوب بشه و بیفته رو روال شوهرم حال روحیش خوب بشه دوباره مثل قبل شادو سرحال خدایا خودت میدونی چی تو دلمون میگذره قسمت میدم قسمت میدم کمکمون کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مشکلمو به هیچکی نمیتونم بگم فقط تو میدونی و تو میتونی😭😭😭😭😭😭

التماس دعا از همتون دارم انشاالله که همگی حاجت روا بشید 

میشه برای منم دعا کنید به ارزوی قلبیم برسم میشه برای مشکلم دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم یه صلوات برای حاجت رواییم بگید .ممنون

🖤مثل یک مرده که یک مرتبه جان میگیرد  دلم از بردن نامت هیجان  میگیرد  قلبم از کار که افتاد به من شوک ندهید  اسم عشقم که بیاید ضربان میگیرد🖤