2777
2789
عنوان

خواهش میکنم امشب برای پسرم‌دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 69 پست
انشاالله گل پسرت هرچه زودتر. حرف بزنه، من درکت میکنم پسر من اتیسم داره، شب وروز ندارم از غصه 

فدات عزیزم 

واقعا ما درد همو‌بهتر میفهمیم درکت میکنم چ روزهای سختی گذروندیم‌و میگذرونیم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

کسی در مورد تکلم بچه هام میپرسه ظاهرم حفظ میکنم ولی باطنا آی میسوزم

دوستان وقتی میبینید تو فامیل بجه ای صحبت نمیکنه ولی باز میپرسید بخدا مادر اذیت میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا ابوالفضل جونتو باعلی اصغر منو شفا بده به حق امشب بحرف بیان

فدات الهی امین 

خدایا ما مادرا رو ناامید از درگاهت نزاری 😭😭

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
فدات عزیزم لطف داری بمن  اره از ۴ماهگیی دد میگف تا یکسالکی  بابا ددر ماما خدا جیش  ...

خوب ماشالله پس میتونه حرف بزنه دیگه .نگران نباش اصلا خود به خود دوباره به حرف میاد .این بچه ها کلا دوست دارن مادر پدرارو نگران کنن 😄😍 چه اسم قشنگی هم داره

انشاالله گل پسرت هرچه زودتر. حرف بزنه، من درکت میکنم پسر من اتیسم داره، شب وروز ندارم از غصه 

من دوتا بچه هام اتیسم دارند

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کسی در مورد تکلم بچه هام میپرسه ظاهرم حفظ میکنم ولی باطنا آی میسوزم دوستان وقتی میبینید تو فامیل بج ...

دقیقا امشب اذیت  شدم‌رفتم‌بیرون  

حتی خود بچم 

فقط میومد بغلم ک‌بریم 😔

چون بچه ها و زن‌ها وحتی دوسه تا اقا دورش جمع شده بودن و با دست نشونش میدادن 😔😭

من دوتا بچه هام اتیسم دارند

خدا بهت ب من ب همه مادرا توان و صبر بده 🙏🙏🙏

دقیقا امشب اذیت  شدم‌رفتم‌بیرون   حتی خود بچم   فقط میومد بغلم ک‌بریم 😔 چون ...

عزیزم عزیزم 

میدونم‌چی میگی 

بازم میگم شکر

گاهی گله میکنم میگم خدایا اینجور موقع ها گوش نکن چی میگم از خستگیه

آخی عزیزم،، چند سالشونه،، کاردرمانی میرن؟ 

۵ و ۳

بزرگه دارم میبرم سه ماهه

کوچیکه فعلا نه 

خدا بهت ب من ب همه مادرا توان و صبر بده 🙏🙏🙏

الهی آمین

صبر صبرمون باید بیشتر از این یشه

عزیزم عزیزم  میدونم‌چی میگی  بازم میگم شکر گاهی گله میکنم میگم خدایا اینجور موقع ها گوش ...

دقیقا 

ماهم‌ادمیم مادریم 😔😔😭😢 

منم خسته میشم گاهی گله میکنم اما بازم میگم خدایا شکزت خدایا شکرت میتونست بدترم باشه

از خدا میخوام که خدا بی نصیبت نکنه بچه ات حرفدبزنه تنش هم سالم سلامت باشه فقط آبجی ناامید نشو خدا خی ...

فدات بشم عزیزم‌نه ناامید نمیشم مطمئنم‌خدا هوای ابوالفضل رو داره 

هوای من مادرو داره