2777
2789
عنوان

برگشتم اما پشیمونم با این ک شوهرم فعلا ک خیلی اخلاقش عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 98 پست
ب خاطر فشاری ک روم بود و ب خاطر گریه و اصرار شوهرم نمیخامبگم خوبم اما خیلی دل رحمم.. هیچ مهریه ای ا ...

شما باید شرط برگشتت مراجعه به مشاور میبود،الانم دیر نشده بگو برای ترمیم روابطمون نیاز به کمک تخصصی دارم،یه مشاور کاربلد پیدا کن و با هم مراجعه کنید،تاکید میکنم مشاورتون کارشو بلد باشه پیش هر مشاوری نرید و در این مورد باید صبوری کنید تا مشاوری که واقعا میتونه کمک کنه رو پیدا کنید

قشنگ میفهممت من موندم برای بچه هام برای حرفای فامیل  انقدر پستن تا منتظرن یه آتو بگیرن شروع کن ...

حتی نمیتونم توی فامیل سربلند کنم.. توی کوچنون ک میایم شیشه رو میدم بالا ک چشمم ب همسایه ها نیوفته

من ک رفته بودم اقدام کردم بگن باز برگشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمئنی به حرف داداشت از همین الان که خونه شوهرتی شروع کن کارتو بعد که مطمئن شدی و دیدی میتونی خو ...

اقدام کردم.. پروندم الان مرکز مشاوره.. هفته ی بعد تمموم میشه و نامه رو ارجاع میدن ب دادگاه

شما باید شرط برگشتت مراجعه به مشاور میبود،الانم دیر نشده بگو برای ترمیم روابطمون نیاز به کمک تخصصی د ...

اره اینم گفتم البته برای خودم

چون مشاوره هایی ک رفتیم ازم تست گرفتن و گفتن شخصیت وابسته دارم و حتما باید درمان بشه

عزیزم باید ازیه مشاور کمک بگیری

می‌دونم توهم مثل خودمی،گفت وگوهای ذهنی که نمیزاره حتی یه لحظه حتی تو تنهایی هامون آروم باشیم

ممکن مدام توذهنم باشوهرم وخانوادش دعوا دارم،حتی وقتی پیشش بودم وقتی باهام خوب بودیم

به نظرم حتما حتما پیش مشاور برو

بزار شوهرت یکم خرجت کنه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شاید باورتون نشه حتی حالو حوصله ی هیچیو ندارم..حتی این ک بخام ب خودم برسم دوستم پیشنهاد داد برم باش ...

درک میکنم وقتی ادم افسرده شه حوصله خودشم نداره

سعی خودتو بکن ولی چندتا کار مختلف امتحان کن شاید از یه چیزی خوشت اومد 

شما الان جوونی به خاطر خودتم که شده باید شاد باشی و از زندگی لذت ببری

چی بهتر از اینکه ادم به کار داشته باشه که عاشقش باشه و درآمد داشته باشی ازش

ببین اینو یادت باشه باوجود اینکه مهریتو بخشیدی امابازهم شوهرت میخوادت واصرار کرده که برگردی،این خیلی ارزشمنده

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ببین اینو یادت باشه باوجود اینکه مهریتو بخشیدی امابازهم شوهرت میخوادت واصرار کرده که برگردی،این خیلی ...

اره عزیزم.. اما میگم ک مشکلم‌اینه نمیتونم فراموش کنم گذشته رو😔

با اجازه استارتر ،،،،ی صلوات برای سلامتی پدرم می‌فرستین 😢

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

منوببین باوجود اینکه مهریه رو اجرا گذاشتم شوهرم فقط برای اینکه میخواد اموالش رو انتقال بده میگه برگرد

میگه اول شکایتت رو پس بگیر،بعد بیا