2777
2789
عنوان

برگشتم اما پشیمونم با این ک شوهرم فعلا ک خیلی اخلاقش عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 98 پست
با شوهرم ۹ ماه اختلاف شدید داشتیم کتک خوردم بی احترانی کرد خیانت دیدم  البته بار اول نبود سال ...

زیر نطر مشاور برگشتین یا فقط چون از طرف بقیه فشار روتون بود؟ البته حدسم اینه که گزینه ی دوم درسته! اگر میخواید زندگی کنید شرط برگشتتون باید مراجعه به مشاوره و حل مشکلات به صورت اصولی و ریشه ای باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تو خودت توان اینو ببینی بری کار کنی زندگی آرومی برا خودت و بچت بسازی برو وگرنه بری خونه مامانت ه ...

داداشم گفته کمکم میکنه ک مستقل شم اما ب خاطر اصرار شوهرم برگشتم

توی تایپکام‌هست.. من خیلی سختی دیدم الان برگشتم شوهرم قول داده عوض شه اما من دلم صاف نمیشه چ چیزایی ...

قشنگ میفهممت من موندم برای بچه هام برای حرفای فامیل 

انقدر پستن تا منتظرن یه آتو بگیرن شروع کنن دل شکستن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کتک خیانت بدهنی بی احترامی جلوی همه

اووف عزیزم  سعی کن فرصت بدی این بارو میدونم چقدر بده یکی تو دل ادم سیاه شه ولی تلاش کن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
بنظرت تغییری نکرده شوهرت ؟

چرا الان تغییر کرده.. اما دفعه های قبلم همین بود اوایل خوبه بعد شروع میشه.. نمیدونم اینبار چطوره

الان مشکلم اینه من دلم نیست من دلم صاف نمیشه

داداشم گفته کمکم میکنه ک مستقل شم اما ب خاطر اصرار شوهرم برگشتم

اگر مطمئنی به حرف داداشت از همین الان که خونه شوهرتی شروع کن کارتو بعد که مطمئن شدی و دیدی میتونی خونه مستقل بگیری برو اقدام کن برا جدایی

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
زیر نطر مشاور برگشتین یا فقط چون از طرف بقیه فشار روتون بود؟ البته حدسم اینه که گزینه ی دوم درسته! ا ...

ب خاطر فشاری ک روم بود و ب خاطر گریه و اصرار شوهرم

نمیخامبگم خوبم اما خیلی دل رحمم.. هیچ مهریه ای ازش نگرفتم همه چیو بخشیدم.. ماشینشو توقیف کرده بودم اما دلم نمیومد ببرمش پارکینگ

چون دلم براش میسوخت با همه ی اذیتایی ک بهم کرد

سعی کن یه سرگرمی برا خودت داشته باشی یه کار با هنری که دوست داری و بشه ازش درآمد داشت لااقل اینجور ...

شاید باورتون نشه حتی حالو حوصله ی هیچیو ندارم..حتی این ک بخام ب خودم برسم

دوستم پیشنهاد داد برم باشگاه باهاش ک روحیم عوض شع

اما دلم خونه