2777
2789
عنوان

اگه کسی قبلا دوستتون داشته باشه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
گلم منم همسرم فوت شده، درک میکنم موقعیت ، ولی ایشون تفکرش ممکنه فرق داشته باشه، منظورم اینه طوری وان ...

اخه اصلا حرفی بینمون رد و بدل نشد. من فقط پیام تسلیت ایشون و خوندم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد اینجوری دوباره رابطه برقرار کنه 

مجلس نذار 

بگو این همه انرژی که صرف پیدا کردن من و پیام دادن کردی صرف زندگی خودت بکن.‌

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اشتباه کردم تاپیک زدم سو تفاهم شد کلا

مگه دوستان چه نظری دادن یا چه بی احترامی کردن یا حرف بیخودی زدن که شما بهتون بر خورد.همه مودبانه نظرشون رو گفتن.شما خودت نمیفهمی چی میخوای بگی یا اصلا چه منظوری داری....ازاونایی هستی که نمیفهمیم با چه سازت برقصیم......

الان کاری میکنن از حرفی که زدی پشیمونت میکنن 

کسی حرف خاصی نزده که استارتر پشیمون بشه.خودش درست توضیح نداده که چی به چیه.....کی عاشق بوده کی فارغ شده کی میخواد کی نمیخواد.بعضیا بیکارن