2777
2789

بگرده و پیدا کنه فوت عزیزی رو بهتون تسلیت بگه واکنشتون چیه؟ دوباره خاطراتتون زنده نمیشه؟ عذاب نمیکشین .هرچند که ازدواج کرده

چرا اذیت میشم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشته پیج منو گیر اورده تا ببینه و پیام بده😞

اگه متاهله اصلا جوابشو نده، بزا بدونه کاری باهاش نداری دیگه، گذشته تموم شده اون الان زن داره، نزار بیاد سمتت برا هیچی 

آسوده خاطرم که تو در خاطر منی ...... خدای من 
اگه متاهله اصلا جوابشو نده، بزا بدونه کاری باهاش نداری دیگه، گذشته تموم شده اون الان زن داره، نزار ب ...

عزیزم  اصلا قضیه این نیست منم شوهرم فوت شده تو مدقعیتی نیستم بهش کاری داشته باشم فکر کنم سو تفاهم شد فقط تسلیت گفت همین

عزیزم  اصلا قضیه این نیست منم شوهرم فوت شده تو مدقعیتی نیستم بهش کاری داشته باشم فکر کنم سو تفا ...

گلم منم همسرم فوت شده، درک میکنم موقعیت ، ولی ایشون تفکرش ممکنه فرق داشته باشه، منظورم اینه طوری وانمود کن که برات مهم نیس َطر ف

آسوده خاطرم که تو در خاطر منی ...... خدای من 
کلا همه چی تموم شدست. ولی سخته که این همه به یاد بوده

غلط كرده به ياد بوده😅

دوست من با ي پسر تحصيل كرده ،خانواده دار دوست بود

پسره خيلي الكي ميگف من از ازدواج ميترسم، به مرور سر همين قضيه دوستم خودشو علاف نكردو جدا شد و خودش ازدواج كرد، تازه بعد از ٤ سال به دوستم پيام داده كه بفكرتم و اين حرفا، طرف هم ازدواج كرده بود هم بچه دار شده بود. ماهم به دوستمون گفتيم خداروشكر با همچين ادمي نموندي