الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌
رتبت چن شد من آموزش زیست آوردم دلم با پیراست😭😭منم دقیقا تو وضعیت تو ام
وای دارم میمیرم دلم اتاق عمل میخواد اما خانواده میگن فرهنگیان میگن پیرا تضمین نداره خوشبحالت که زیست آوردی من بودم دیگه دو دل نمیشدم من آموزش ابتداییه کلییی فاصلست تا علاقم
با ۱۳ سال سابقه تو پیرا میگم هرچقدرم حقوقش زیاد باشه به فرسایشش نمی ارزه.الان من ماهی ۱۰ میگیرم اما تو حسرت یکم وقت گذروندن با پسرم و یه تفریح درست حسابیم حالا بیرون زدگی مهره هام و میگرنم هم بماند که همه بخاطر فشار کاری و عصبیه این چندین سال کاره طاقت فرساست
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر