2777
2789

فرهنگیان کارت تضمینیه ولی پیرا نه

عوضش فرهنگیان کارش یکم خشکه پیرا جذاب تره

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
آدم وقتی وارد رشته نشده ممکنه علاقش کاذب باشه   نمیدونم  واقعا  

بنظر من فرهنگیان حالا خودت میدونی

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دبیری زیست اوردم دلم با پرستاریاه

جفتش خیلی خوبه عزیزم

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
رتبت چن شد من آموزش زیست آوردم دلم با پیراست😭😭منم دقیقا تو وضعیت تو ام

وای دارم میمیرم   دلم  اتاق عمل میخواد  اما خانواده  میگن فرهنگیان   میگن پیرا تضمین نداره   خوشبحالت که زیست آوردی  من بودم دیگه دو دل نمیشدم  من آموزش ابتداییه کلییی فاصلست تا علاقم

با ۱۳ سال سابقه تو پیرا میگم هرچقدرم حقوقش زیاد باشه به فرسایشش نمی ارزه.الان من ماهی ۱۰ میگیرم اما تو حسرت یکم وقت گذروندن با پسرم و یه تفریح درست حسابیم حالا بیرون زدگی مهره هام و میگرنم هم بماند که همه بخاطر فشار کاری و عصبیه این چندین سال کاره طاقت فرساست

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
وای دارم میمیرم   دلم  اتاق عمل میخواد  اما خانواده  میگن فرهنگیان  &n ...

فک میکنی منم دارم میمیرم به نظرم به خانواده گوش نکنیم من که می خوام برم پرستاری

رتبت چن شد که زیست نیاوردی مگه؟؟؟؟؟

من همون موقع ک مصاحبه دعوت شدم میدونستم ک فرهنگیان نمیخام پس مصاحبه رو نرفتم

الانم پیرا میخونم و به شدت راضیم

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
با ۱۳ سال سابقه تو پیرا میگم هرچقدرم حقوقش زیاد باشه به فرسایشش نمی ارزه.الان من ماهی ۱۰ میگیرم اما ...

ولی از فرهنگیان که بهتره خب درسته سختی داره ولی برگردی بازم همینه انتخابت

پرستاری؟

وای دارم میمیرم   دلم  اتاق عمل میخواد  اما خانواده  میگن فرهنگیان  &n ...

خیلی فرق اتاق عمل و معلمیه

خوب فکر کن ک یه عمر حسرت نخوری

خوب خوب مشورت کن

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ولی از فرهنگیان که بهتره خب درسته سختی داره ولی برگردی بازم همینه انتخابت پرستاری؟

نه اصلا اینو انتخاب نمیکنم میرم فرهنگیان.علوم آزم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر