2777
2789

من ک یدونه دوس دارم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فاصله سنیشون بیشتر بود بهتر بود خیلی باهم دعوا میکنن و من هم کلا در خدمتشونم البته اگر مثل من شاغل و دانشجو نباشید مشکلی نیست. ۱۸ ماه فاصله سنیشونه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه به شانس آدم بستگی داره

بچه خوب باشه آروم باشه   ۳  ، ۴   تا  خوبه

بچه  شلوغ و پردردسر   یه دونه  هم اضافه ست

من  میدونم   پشیمون  میشم   نمیارم،   یه دونه  کافیه

چون  نه اعصابشو  دارم،   نه وضع  اقتصاد خوبی دارم

یه دونه دارم   وقت  ثبت  نام  پیش دبستانی   هست،    هزینه ش ۶میلیون   از کجا  بیارم آخه؟؟؟

یه بچه دیگه  بیارم  بدبخت  بشه

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...

من از لحاظ عاطفی برام سخته، اینکه مساوات رو رعایت کنم حتما،تقسیم کردن محبت سخته بعد از بچه دوم از مادر تبدیل میشی به داور که همش باید مواظب باشی فرق نزاری

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من یکی دارم . و اگر عقل الانمو داشتم ، توبکتومی میکردم خلاص. بچه اگر بهترین بچه ی جهانم باشه بازم داستانا و زحمتا و نگرانیها و دغدغه هایی داره که مادر تا روزی که نفس میکشه درگیره با این مسائل . این نظر شخصیه منه . اگر نه شاید کسی دوست داره بیست تا بچه بزرگ کنه. بمن چه. ولی نظر شخصیه من اینه که بچه یک دونشم زیاده چه برسه به دوتا.

من سه قلو دارم با فاصله یک دقیقه😂 اینکه باهم بازی میکنن و سرگرم میشن خیلی خوبه ولی دعوا هم زیاد می ...

وای عزیزم 

دلم ضعف رفت .هزار ماشاالله 

چند سالشونه؟ 

جنسیتشون؟ 

اسماشون ؟ 

شما ب نظر بقیه چکارداری

تعدادبچه ب شرایط روحی وجسمی خودت و همسرت ربط دار،،شرلیط مالی ومسئولیت پذیری جفتتون

آدما توشرایط مختلفن نمیشه از رو نظر بقیه بچه اورد یانیاورد،شرایطتت اوکی بیار

بچه دوتا با فاصله سنی نهایت دو سال خوبه.

باهم بزرگ میشن راحتتتتت 

ی دونه واقعا تنهاس 

من دوتا دارم به لطف خدا راضی ام و نوکرشونم هستم 

خدا به همه مادر و پدرا سلامتی و قوت بده