2777
2789
عنوان

دیشب یه خاله زنگ زد بع شوهرم

386 بازدید | 24 پست

جریانش تو تاپیکای قبل هس

ی خانومه زنگ زد گف من خاله ام شمارمو پخش کن 

بعد شوهرم گف گمشو اشتباه گرفتی سی.کتیر

گفتم کی بود چی میگف گف اینو میگه

بعد من انقدر ناراحت شدم گفتم زنگ بزن بگو شمارع منو از کی گرفتی اصلا زنگ بزن فوش بده دیگ نزنگه

بعد شوهرم اول مقاومت کرد ک ولش کن ولی بعد زنگ زد و اونم گف بابا من شماره همرو میگیرم شانسی من خاله ام شمارمو بده ب دوستات

شوهرمم گف سگ  تورو نمیکنه دوستام میخوان چیکار

بعد تموم شد بحث

دیشب میگه توام نمیگفتی من میرفتم از بیرون زنگ میزدم ته توشو در میاوردم ک از کجا شمارمو اورده 

منم گفتم ینی چی ینی پنهون کاری میکنی

گف ن میخواسم ببینم دشمنم کیه 

گفتم خب چرا میخواسی بری بیرون بگی ؟

گف بحث نکن و بحث تموم شد 

ولی واقن فکرم درگیر شد شما بودین ناراخت نمیشدید؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه الان شماره خاله داره شوهرت

حداقل برو پاکش کن تا حفظش نکرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه عزیزم ول کن اخه از دیشب هی میگی😑😑همین پیگیریارو میکنین ک شوهرتون اخرش .....

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

کامل نخوندم ولی 

معمولا اونا آدمای خودشون رو دارن و اینکه محاله رندوم زنگ بزن بگن من فلانی شماره‌مو پخش کن

احتمالا آشنا بوده خواسته اذیت کنه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اسی انقدر گیر نده و مسئله رو عادی  نکن 

شوهرت روش تو روت باز میشه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عمرا این طوری باشه 

اونا خودشون خط دارن و فقط اشنا جواب میدن و میترسن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کامل نخوندم ولی معمولا اونا آدمای خودشون رو دارن و اینکه محاله رندوم زنگ بزن بگن من فلانی شماره‌مو پ ...

نه اخه لهجشم مال شهر ما نبود مال ی شهری بود ک اصن اشنا نداریم اونجا

اخه ی جریانی چن ماه پیش برا یکی از فامیلامون افتاد 

تو جمع نشسته بودیم ی خانوم زنگ زد دقیقا همین حرفو گف گف من جن.دم شمارمو پخش کن اینم گف خب برو بده بمن چه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40