2777
2789

یه صفحه قران بخون 

انقد خووووبه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

کار شوهرم ، خونمون ،باردار هم هستم نباید غصه بخورم ولی هر روز استرس دارم غصه میخورم دلم میخواد کار شوهرم بگیره بعدم خیییییییلی دلم میخواد جا به جا شیم از این خونه هررر روز دنبال خونه ام تو دیوار درصورتیکه اصلا پول نداریم 😶

دعام کنید🙏
کار شوهرم ، خونمون ،باردار هم هستم نباید غصه بخورم ولی هر روز استرس دارم غصه میخورم دلم میخواد کار ش ...

گلم مادیات ارزش نداره بخوایی انقد به خودت و بچه ات فشار بیاری ک بسپار ب خدا خودش همه چیو درست میکنه

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
کار شوهرم ، خونمون ،باردار هم هستم نباید غصه بخورم ولی هر روز استرس دارم غصه میخورم دلم میخواد کار ش ...

🌸اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم🌸

برات دعا کردم عزیز ان شاء الله معجزه میشه همه چی درست میشه

برامنم دعا کن