2777
2789
عنوان

کار زشتی باهام کردن؟

164 بازدید | 10 پست

سر کلاس بودیم و استاد گفت گروهبندی شید منم همین طوری نشسته بودم سرکلاس که دوتا از هم کلاسی هام که 26و21سالشونه اومدن بهم گفتن باهاشون برم تو گروهشون و منم قبول کردم و تشکر کردم بعد از پایان کلاس انگاری یکی دیگه از هم کلاسیهامون به اون دوتا گفته بود که می خواد تو گروهمون باشه بعد مثه اینکه اون دوتا باهم حرف زده بودن یکی شون اومد بهم گفت میشه جاتو بااون دختره که دوست داره بیاد تو گروه عوض کنی تو بری تو گروه اونا اون بیاد اینور منم همون لحظه که اینو گفت گروهشونو ترک کردم ولی خیلی بهم برخورد مامانم که صحبت کردم میگه خیلی ناراحتی نداره میتونستی قبول نکنی من گفتم حتی اون دوتا که پیشنهاد دادن تو گروهشون باشم نباید به خودشون جرات میدادن همچین پیشنهادی بدن گفتم ازاین به بعد جاش هست تاپایان سال تحصیلی باهاشون قطع رابطه کنم شما بودید چه رفتاری می کردید ؟مسئله انقدر ناراحت کننده هست؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

عب نداره بابا چیزی نشد ک 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

خب یجوریع دیگ زیاد تحویلشون نگیر

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخای اینقد حساس باشی تا آخر چهار سال دانشگاه باید باهمه دشمن بشی و قهر کنی

واقعا یعنی همه مردم اینجورین؟؟من ترجیح میدم سرکلاس نرم تااینکه مردم باهام این کارارو بکنن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
مگه دانشگاه ها حضوری شده ؟؟؟

نه فقط کلاس  های ماحضوریه دانشگاه نیست

واقعا یعنی همه مردم اینجورین؟؟من ترجیح میدم سرکلاس نرم تااینکه مردم باهام این کارارو بکنن

اهمیت نده بابا 

چیز مهمی نبوده 

اصلا چرا اونا اینقد برات مهمن

اون گروه نشد ی گروه دیگه مبری 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن